Vilka är de bästa Manscaping Tips?

January 7

Manscaping är borttagande av en mans kropp hår för sexuellt, estetiska, eller atletisk förbättring. Vissa kan till och med ta bort hår av kulturella skäl. Oavsett orsaken, det finns ett antal manscaping tips som bör iakttas inte bara för att uppnå en silkeslen yta, utan också för att undvika att göra allvarlig skada.

Den första av många manscaping tips är att det är bäst att inte åta manscaping tills du har en plan. Innan du börjar, besluta om längderna du är villig att gå till. Bestäm vilka områden du vill de-fuzz. Detta kan inkludera ditt ansikte, bröst och rygg eller ens dina lemmar, ljumske, och pungen. Sedan bestämmer hur mycket hår du vill ta bort.

Den faux-naturlig look innebär bara trimma håret, hålla det kort, snyggt och prydligt, och kan utföras över hela kroppen. En förbättrad paketet fokuserar på raka testiklarna och basen av penis medan den omgivande håret intakt. Slutligen kan du också gå helt skallig. Välj vad du känner dig bekväm med och vad du kommer att vara villiga att underhålla.

Nästa av manscaping tips är att välja ditt vapen noga. Manscaping kan åstadkommas med användning av en rakkniv, vax, eller hårborttagningskrämer. Du kan använda alla dessa metoder över hela kroppen, med undantag av pungen. Pungen måste rakat på grund av att det är en extremt känslig och tunt skal området. Hårborttagning med vax är mer smärtsamt, men tar också mycket längre tid att växa ut igen.

De krämer, samtidigt ta bort hår snabbt och effektivt, kan orsaka din hud blir irriterad, så gör ett lapptest först. Laser hårborttagning eller elektrolys fungerar också bra men kan vara ganska dyra. Om du är osäker på manscaping dig själv och en vän är inte villiga att hjälpa dig, gå till en salong. Det kostar mer, men du är garanterad en professionell, ens titta, och stylister kan ge dig både fler manscaping tips och förtroende att göra det själv nästa gång. Om du redan har tillräckligt med självförtroende, så finns det ett antal hem kit som du kan köpa från lokala apotek eller utanför Internet.

När det gäller rakning, elektriska rakapparater är det minst smärtsamma alternativet för manscaping, och de håller håret fint och kort. Om du väljer att gå den gamla skolan rakkniv rutt, exfoliera först för att minska förekomsten av inåtväxta hårstrån. När du väljer en rakkniv, om du är benägna att rakning, är det bäst att börja med en enda blad man som flera blad ger en mycket närmare rakning och därefter mer brinna. Börja med en tjock rakkräm, vilket mjukar upp håret, vilket gör det lättare att ta bort, och även hjälper rakhyveln glider lättare över huden.

Se till att din rakblad är ren och skarp, och raka i den riktning håren växer för att minska både inåtväxande hårstrån och hudirritation. Dra aldrig huden stram när du rakar eftersom det kan resultera i skadad hud och missfärgning. Efter att du har sköljt bort eventuellt överblivna rakkräm och hår, applicera en aftershave för att lugna och tona din hud. Använd inte en aftershave med alkohol; snarare, välj en med tea tree, aloe vera, eller trollhassel. Passera dessa manscaping tips om till dina vänner - man vet aldrig - de kan ha några av sina egna.

  • Vissa män kan välja att raka sina genitala regionen helt skallig.
  • Trimning håret på en mans bröst manscaping.
  • Alkoholfritt aftershave produkter får använda trollhassel som sammandragande.