Vad är några Decorating Idéer för Lägenhet Balkonger?

October 3

Vare hyra eller äga, till en lägenhet balkong kan ge lägenhetens ägare eller hyresgästen med ett stort område att njuta lite frisk luft. Bara några enkla dekorativa detaljer såsom ett bord och stolar eller ett privatliv skärm kan skapa den perfekta oasen. Var noga med att följa de regler och föreskrifter som fastställts av ägarna till din hyreshus.

Det är viktigt att tänka på vad balkongen kommer att användas för när du planerar dina inredningsidéer. Till exempel, om din bygglov balkong grillar och du vill använda utrymmet främst för cookouts, då vet du att du behöver både en grill och ett matbord och stolar. En balkong har en sådan begränsat utrymme som du vill ska kunna vara säker på att ha de objekt du verkligen behöver först.

Dessutom kan alltför många bitar av möbler och blomplantageägarna ser proppfull eller klibbig på en balkong. Några odlare, ett bord och stolar och en grill är mer än tillräckligt för de flesta balkonger. Blommor, samt tryckt vattentät och fade-bevis material för stol kuddar kan lägga nödvändiga stänk av färg till balkongen utan överdrift.

Kom ihåg att hålla i åtanke säkerhetsfrågor för små barn och husdjur om de spenderar tid på din balkong. Metallnät screening som är samma färg som metallbalkongräcken ser bäst på lägenhet balkonger. Fråga din lokala hem förbättring butik för tips om hur du installerar screening och vilken styrka att köpa.

Klassiska matchstick bambu persienner kan hängas på ena eller båda sidorna av en balkong för att ge privatliv skärmar samt ge en avkopplande utseende till balkongen utrymmet. Utemöbler behöver inte bryta din budget. Du kan även spraya-måla en secondhand plast inställd för att täcka upp smuts varumärken. Läs färgetiketter först. Överväg att lägga samordnande sprutmålade plantageägarna och / eller en grill stå för snyggt utseende av en matchad uppsättning balkong dekorationer.

Många lägenhetsinnehavare vilja ha mini trädgårdar på sin balkong. Vad du kan växa bra beror på din klimatet samt den riktning din lägenhet ansikten och nivåerna av sol och skugga. Kontrollera med experterna på din lokala garden center. Örtagårdar av något slag är möjligt för många balkonger, och du kanske till och med kunna odla tomater i attraktiva behållare trädgårdar. Hängande plantörer av blommor kan också verkligen lägga till färg och stil till en balkong.

  • Vissa lägenhet balkonger kan vara mindre i storlek, vilket gör det svårare att komma med goda idéer dekoration.