Mindre mäklarhus som Hus börshandlade fonder

August 18

Det finns några mindre mäklarhus, mestadels nykomlingar till investe scenen, som ni skulle kunna tänka som platser för att hysa dina börshandlade fonder (ETF):

 • etrade: 800-387-2331. Inte bara kan du hysa dina ETFs här, men du kan refinansiera inteckning i ditt hus, liksom.
 • TIAA-CREF: 800-927-3059. Ett bra företag, men denna mäklarfirma fungerar bara med lärare. (Om du är gift med en lärare, du kvalificerar också.)
 • Folio Investering: 888-973-7890. Detta är en mycket annorlunda mäklarfirma, där du betalar en fast avgift ($ 29 per månad) och sedan kanske en nominell handel avgift. Den erbjuder också pre-fab, ready-to-go ETF portföljer för de mest lata investerare.
 • Tradeking: 877-495-5464. Trots den något Lucas namn är denna nykomling i branschen som erbjuder de lägsta handelspriser - $ 5 per ETF handel, oavsett om det är online eller via telefon - och kundservice är enligt uppgift utmärkt.
 • Sharebuilder: På $ 4 a handel, eller ännu mindre om du är villig att betala en månadsavgift, är det svårt att slå Sharebuilder, ett dotterbolag till ING Bank, på pris. Fångsten är att du måste åta sig att regelbundet trades. Du måste göra affärer (investerar så lite som $ 25) en gång i veckan eller en gång i månaden. Och däri ligger problemet.

  Om du lägger i pengar varje vecka eller månad, är chansen att du inte är att sätta i en hel del. Du är en drib-och-drab investerare, och drib-och-drab investerare, även om det sannolikt bättre med Sharebuilder än de flesta andra mäklare, bör investera i fonder, inte börshandlade fonder.

  Gör matten. Även om du sparar en mycket imponerande $ 200 varje vecka av din lön, på $ 4 en handel, du förlorar 2 procent rätt av toppen.

  Sharebuilder, tyvärr, tog också sista plats i en kundtjänst ranking publiceras av Smartmoney magazine 2010.