Hur väljer jag det bästa Small Vase?

August 13

Innan du väljer en liten vas, överväga vilket syfte du ska använda den till. Om du bara behöver en liten vas för att fylla en tom plats på en sidobord, nattduksbord, eller skrivbord, kanske någon billig pjäs passar dina behov. Ett litet glas dekorativ vas kan köpas till låg kostnad från en mängd butik. Om du föredrar en mer utsmyckade och känslig bit, kanske du hittar några fina kristallvaser på en specialitet butik. Du kan använda en liten vas för att hålla blommor, men helst du behöver en lång och smal stycke eller en som är extra bred.

Om du behöver ett glas eller kristall vas i en mindre storlek, anser en kvadratisk eller rektangulär form för att hålla ett arrangemang av blommor. Denna form förhindrar blommorna välter lätt. Om din vas är rundad, kan dina blommor visas slokande.

En liten kristall vas kommer att lägga en touch av glitter och elegans till din bordsskiva eller skrivbord. Olika konstruktioner av kristall kan dekorera även de mest enkla arrangemanget eller stationär. En färgad kristall vas kan klä upp en vanlig vit linneduk eller lysa en annars trist skrivbord.

När du har ett stort arrangemang av blommor för att visa, men inget utrymme för en stor vas, välj en liten vas med en bred, blossade toppen. Denna typ av vas kan vara kort, men bredden gör den praktisk för blommor med korta stjälkar. En fisk-skål-typ av vas kan också arbeta för korta skaft blommor. Å andra sidan, om du vill visa några långskaftade rosor, skulle en smal och hög vas vara mer passande.

Med lite kreativitet och tanke, kan din lilla vasen också matcha din inredning. Om du vill placera vasen på en vit laminat bord, kanske du vill välja en samordnande vit vas. Vasen kan ha en modern eller art déco motiv, eller vara mer traditionellt. Det finns många andra kreativa mönster att välja mellan. Låt fantasin vara din guide och välj en liten vas som speglar din personlighet.

Om du vill ha en liten vas som är utöver det vanliga, företagen skapar skräddarsydda vaser i alla stilar och mönster tänkbara. Om du äger en butik eller helt enkelt älskar att shoppa, kan du välja en vas som är utformad i form av en papperspåse. För avkoppling eller atmosfär, kan du välja en vattenfontän vas. Kanske du föredrar ett naturinspirerad vas som är utformad som ett träd eller växt. Oavsett unik design du väljer, kan din lilla vasen vara funktionell samtidigt lägga en touch av individualitet och flärd.

  • En liten vas med blommor.
  • Återvunna ljus kan placeras i en liten vas för att lägga till ett rums atmosfär.