Vad är en Tvättservice Sorter?

August 8

För ett antal personer, sortering tvätt innebär bildar två högar: ". Clean" ett märkta "smutsiga" och den andra markerade Andra kan stapla alla sina smutsiga tvätt i en enda klädkorg, väntar till sista möjliga stund att separera vita från färger eller permanent press från endast kemtvätt. Det finns en lösning på detta tvätt gåta, dock, och det är känt som en tvätt sorterare. Ensamstående män kanske vill lämna rummet på denna punkt.

En tvättstuga sorterare är i huvudsak en tre eller fyra avsnitt klädkorg som tillåter användare att manuellt separera olika typer av kläder. Tvätt som kan tvättas som "vita" i vattnet högre temperatur placeras i ett avsnitt av tvättsorterare. Färger passar i ett annat avsnitt, medan fintvätt eller endast kemtvätt kläder bor i den tredje delen. På tvättdag kan launderer eller tvätterska bort varje avsnitt från tvätten och tvätta kläderna efter temperatur eller typ.

Många tvättsorterare använda separata kassar för att hålla kläderna tills tvätten dag, men andra kan ha fler permanenta partitioner. Hela tvätt sorterenhet kan rullas in i tvättstugan eller användaren kan överföra enskilda partier med hjälp av en tvättkorg. Den största fördelen med en tvätt sorterare är att minska mängden tid en användare måste spendera dela ett stelnat massa kläder i hanterbara delar med liknande krav tvätt.

Vissa människor kan välja att ändra den naturliga ordningen av tvätt och sortera smutsiga kläder i olika kategorier. Strumpor och underkläder kan fylla en del av en tvättsorterare, medan arbete uniformer eller hushållslinne skulle kunna fylla ett annat avsnitt. Tvätten sorterare sig ger helt enkelt en neutral organisatorisk plattform; det är upp till den enskilde användaren att bestämma vilka typer av kläder är avsnitt-värdig.

En serie av enstaka fack kläder försvårar skulle kunna fungera som en improviserad tvätt sorterare så länge varje spelare förstår spelets regler. Föräldrar till små barn kanske vill förklara hur en tvättstuga sorterare fungerar och vilka typer av kläder hör hemma i varje avsnitt. Trots de bästa intentioner, ibland en svart strumpa kan hamna i "vita" eller en känslig punkt kan upptäckas i den permanenta press stadsdelen smutsiga laundryville. En sista kontroll kan vara användbar innan du tömmer en tvätt sorterare påse i tvättmaskinen eller placera tvättade poster i torken.

  • Med hjälp av en tvättsorterare kan hjälpa till att hålla en stor mängd tvätt blir överväldigande ,.
  • Tvättsorterare tillåter vanligtvis kläder skall separeras beroende på om det är färgad, vit, kräver kemtvätt eller kräver en känslig miljö.
  • Kläder hämmar fungera som tvättsorterare.