Vad är barn-Fitness Center?

February 7

Ett barnkalas gym är ett företag som syftar till att hjälpa unga människor motion och hålla formen. Ofta barnens gym ger speciella träningsutrustning och verksamheter inriktade mot barn. Denna utrustning kan omfatta skummatt golv, en trampolin, eller aktiva videospel som olika sätt att främja aktiviteter för att hjälpa barnen hålla formen och minska risken för barnfetma.

Även ett barnkalas gym kan ha fritt tillgänglig träningsredskap avsedd för barn, i de flesta fall verksamheten organiseras kring klasser och workshops. Stöd från personalen och föräldrarna eller förmyndarna av barnen deltar barnens gym är viktigt för att hålla barnen motiverade. De flesta gym har antagit moder deltagande klasser för att hålla föräldrarna deltar i fitness och fitness barnens utbildning.

Andra specialklasser som erbjuds på utvalda barnens träningscenter kan omfatta karate eller andra kampsporter klasser, yoga, rock väggklättring, och barnens styrketräning. Aktiviteter som gymnastik, dans och cheerleading kan också erbjudas. Ett barnkalas gym kan erbjuda klasser på näring, motivation och prestation system.

Många centra värd barnkalas. Detta ger en bra möjlighet för övervakade roliga aktiviteter för barnen, ofta med tillgång till utrustning - som en klättervägg - på en plats där föräldrar kan vara mer säkra på att deras barn kommer att vara säkra. En fest på ett barnkalas gym kan också lägga mer uppmärksamhet på det roliga och spel av händelsen, snarare än kakan och andra sötsaker.

För föräldrar, "erbjuder gym ofta föräldra ett barn utekväll eller veckovis kul kväll. För i genomsnitt fyra timmar, kan föräldrarna ha en fredag ​​kväll eller natten till gymmet val av för att fånga en film, ta ett skumbad, gå ut på middag, eller njuta av lugn och ro i huset ger när barnen är borta för kvällen. Dessa nätter är inte träningstiderna för barnen; snarare, det finns gott om spel, handledning, och skrattar att vara hade.

Barn gym kan också erbjuda afterschool program för föräldrar som inte kan få hemma när skolan låter ut. Med ingen att vaka över barnen, får en barn gym vara den perfekta lösningen. De flesta centra har bakgrund kontrolleras personal, så att föräldrar kan känna sig säker på att deras barn deltar i roliga aktiviteter och kanske skaffa nya vänner.

Med all uppmärksamhet barnfetma har fått, är det inte konstigt barnens träningscenter poppar upp överallt. Enligt den amerikanska Center for Disease Control (CDC), ökad barnfetma från 6,5% till 19,6% bland sex till 11-åringar i USA mellan 2007 till 2008. Experter rekommenderar att barn två och äldre bör delta i åtminstone 30 minuter av roligt, måttlig fysisk aktivitet varje dag. Dessa aktiviteter och lösenperioder kan ofta ges av ett barnkalas gym.

  • Att hoppa på en studsmatta kan vara ett roligt sätt för barnen att få motion.
  • En unge gym kan hjälpa barnen hålla formen och bidra till att minska barnfetma.
  • Barn gym kan vara värd födelsedagskalas.
  • Vissa gym erbjuder trendiga klasser som yoga för barn.