Hur väljer jag det bästa Triathlon Trainer?

March 21

En triathlon tränare är inte som alla träningsredskap. Utbildare är människor, och som att hitta vänner, arbetskamrater, eller till och med makar, finns det vissa dynamik som fungerar, medan andra inte gör det. Att hitta rätt relation är det första steget i att få din ideala triathlon tränare; den andra halvan, naturligtvis, är att lokalisera en som vet vad han eller hon gör.

Triathlon finns allvarliga strävanden, och även om de finns i olika svårighetsgrader, alla är fysiskt ansträngande och potentiellt farlig. Inte bara är tränare viktiga för att uppnå maximal prestanda, men de är också ansvariga för att hålla sina elever säkra. De bästa tränare kan blanda dessa två filosofier att driva sina elever att utföra samtidigt hålla dem friska.

Det är inte bara nybörjare som behöver utbildare som de mest eliten triathlon konkurrenter i världen starkt beroende av utbildare för att hålla dem på sitt bästa. De typiska arbetsuppgifter av triathlon tränare inkluderar reglera övningar, bedöma styrkor och svagheter, utveckla tävlingsstrategier, och planera dieter. Det är uppenbart att det här jobbet kräver ett brett spektrum av kunskaper och en kompetens som penetrerar många områden. Att hitta rätt tränare är lika viktigt som själva arbetet, till stor del eftersom missriktad arbete kan göra något bra.

Den personliga relationen mellan din triathlon tränare och själv är där sökningen måste inledas. Du måste hitta en tränare som du är bekväm runt som du sannolikt kommer att spendera en betydande mängd tid med honom eller henne. Denna tröst bör också åtföljas av stress för att förbättra - en tränare som är för laissez-faire i filosofi kommer att orsaka dig att prestera sämre och aldrig helt nå din potential.

Det finns en fin linje mellan vidga gränserna och sätta din kropp i arbete. Din triathlon tränare bör ha en historia av framgång tillsammans med en dedikation till en ansvarsfull inställning till hälsa. Försök utbildning för en eller två sessioner med tränare och utbildare i olika attityder och personligheter. Detta gör att du kan mäta vilken typ av person du interagera och fungerar bäst med.

Utbildning för en triathlon är inte bara en fas utan ett åtagande om en strikt intensiv och hälsosam livsstil som kulminerar i en hel dag av träning. Genom att blanda simning, löpning och cykling, triathlon förväntar fysisk perfektion från alla sina deltagare. För att bäst förbereda för denna episka resa av fysisk skicklighet, se till att klokt välja triathlon tränare. Det kan verka som en hel del arbete, men det kommer att spara krångel och energi samtidigt som du en bättre idrottare på vägen.

  • Utbildare bör betona idrottsprestationer samt säkerhet.
  • De bästa utbildare ger motivation samtidigt prioritera hälsan.