Vad är graverade asfaltläggare?

December 11

Graverade asfaltläggare är flata stenar som används för att bereda en väg som är graverade med namn, bilder eller meddelanden. Metoden för gravyr asfaltläggare görs med stenciler och metallplattor. De kan användas som en del av en gångväg till ett hem eller en utfart. Asfaltläggare kan också bestå av graverade tegelstenar som kan anpassas till minnes tegel och stencilerade och utformade för minnesmärke trottoarer.

Det finns många fördelar med tegel graverad gatstenar. De är starka och hållbara, och kan motstå en betydande mängd av vikt. Brick är också tillmötesgående eftersom den rör sig med den underliggande marken, vilket kan bidra till att förhindra sprickbildning i gångbanor och garageuppfarter. När en person vill köpa en tegelsten, han eller hon behöver för att fundera på hur många de behöver för storleken på deras projekt. Det är klokt att hitta en återförsäljare som erbjuder skärmar av tegel som det ser ut när installeras så husägare kan bestämma vad han vill köpa.

Förutom tegel, finns det flera olika typer av gatstenar som kan grav. Ett konkret utläggare, till exempel, är ett byggmaterial som är framställt av cement, sten, sand, och vatten för att göra ett fast, jämnt underlag. En annan typ är gjord av granit, ett material som ger en stark graverad asfaltläggare som har ett rykte om att vara nästan oförstörbar. När granit är blankpolerade, kan det hålla polska i årtionden; det är därför den här typen av material är ett populärt val med stenhuggare för bygg statyer och monument.

Travertin gatstenar är också ett populärt val och är lätta att graverade. Detta är en naturlig och sedimentär sten som bildas från kalciumkarbonat och produceras i varma mineralkällor. Travertin asfaltläggare finns i tre huvudtyper av ytbehandlingar: finslipat och mejslade kanten, tumlade och antik. Varje yta kan vara ett hållbart val för graverade asfaltläggare.

En annan typ av utlägg är gatsten. Kullerstenar är små, runda stenar som används historiskt för vägbeläggning för att minska smuts och lera. De är fortfarande används för gångvägar och landskapsprojekt, och kan vara ett bra alternativ för någon som letar efter en liten graverad asfaltläggare.

Processen för graverade asfaltläggare består av tre huvudsakliga metoder: sandblästring, lasergravyr, och brons plätering. Sandblästring innebär att ta informationen att gravera och utveckla en stencil från den. Denna stencil sedan sandblästrat på gatstenar för att ge det en graverad effekt. Lasergravyr är en process där bilder eller meddelanden skärs på gatstenar med en laser; denna metod kallas också vitralase. Bronsplakett gravyr placerar en bronsplakett över gatstenar, som sedan målas med en skyddande försegling för att skydda mot väder och vind och trafik.