Vad är en Solar Cover?

May 15

En sol lock, även kallad en sol filt, är ett plasthölje placeras ovanpå en pool för uppvärmningsändamål. En sol lock kan användas på alla pool, oavsett om det är i marken eller ovan mark. Använda en sol pool locket kan vara ett bra sätt att spara pengar på uppvärmningskostnader och att utvidga de användbara dagar i din pool.

Solar omslag används för att värma simbassänger. När locket är placerat på toppen av poolen under dagen, är värmen från solen absorberas i sol kåpan och överfördes till vatten, vilket orsakar att temperaturen stiger. Att sätta sol pool tillbaka locket på natten, då hindrar värmen från att fly, att hålla poolen på en varmare, mer konstant temperatur.

Med hjälp av en sol- luckan för att värma poolen innebär att du inte behöver spendera pengar och energi att värma upp vattnet. Det är också en mycket miljövänlig metod, eftersom den enda energi som används är solenergi. Solar omslag kan du också använda din pool tidigare på våren och senare in på hösten, eftersom vattnet är naturligt uppvärmd. Dessutom kan sol covers hålla poolen renare, genom att förhindra smuts och skräp från att komma in i poolen.

Vissa solar covers kommer på en stor rulle med en rulle som sitter på sidan av poolen. Detta gör det lättare att helt enkelt skruva solens luckan ut mot poolen, och rulla upp den igen när du är redo att simma. Speciellt om du har en stor pool, kommer du vill investera i en av dessa rullar, så att du inte behöver brottas med ett tungrott och potentiellt farliga poolskydd nära vattnet. Ett annat alternativ är att fästa sol- locket på utsidan av poolen med stora J-krokar.

Ett annat alternativ som erbjuds, om du inte vill ha en stor sol fodral, en uppsättning av mindre sol omslag. Dessa är lättare att lyfta i och ur poolen, och brukar komma i ringformer eller roliga former såsom fisk. Mindre sol omslag som dessa kan ibland spara pengar. En stor solar lock kan kosta så lite som $ 50 $ (USD) till nästan $ 500 USD, naturligtvis beroende på storleken på din pool, alla tillbehör och om locket kommer med en garanti. Kom ihåg att alltid titta barnen noga när de är runt pooler, särskilt om det är en cover på poolen som skulle kunna fälla barn under.