Skapa en Space Saving Kitchen

September 30

De flesta människor har tvingats leva med ett riktigt litet kök någon gång i sitt liv. Medan en av de möjliga lösningar på att hantera detta är att göra en fullständig renovering av ditt kök, som kunde anses bara en smula dyrt. En mer rimlig idé skulle vara att skapa en utrymmesbesparande kök med vad du har på handen redan. Här är några idéer som du kan använda som hjälper dig att skapa lite mer utrymme i ditt kök, och bäst av allt du inte nödvändigtvis behöver använda alla dessa metoder för att få det extra utrymmet.

  • Organisera. Organisera ditt kök är ett av de bästa sätten att eventuellt spara utrymme i ditt kök. Genom regelbundet att se till att du har organiserat ditt kök, kommer du att kunna konsolidera befintliga objekt i ett mindre område. Vanligtvis uppnås detta genom att se till att du innehåller röran, och utbredning av köksmaskiner som många kök erfarenhet.
  • Maximera ditt utrymme. Oftast har vi bara ett alternativ när det gäller att hantera ett litet kök, och det är att maximera den befintliga utrymmet att vi måste det fullt ut. Ett sätt att du kan göra detta är genom användning av skåp arrangörer och låda arrangörer. Dessa poster kommer att hjälpa dig att kunna få ut det mesta av det befintliga utrymmet, och hjälpa till att hålla ditt kök anordnades samtidigt.
  • Lägg förvaring om möjligt. Om det alls är möjligt, se om du kan lägga några extra förvaring. Detta betyder inte att du måste faktiskt utöka ditt kök, utan snarare se om du kan använda möbler och andra kök objekt på fler sätt än bara en. Till exempel, om du har en bagare rack i ditt kök, kan du använda det, inte bara för dekoration, men också för att lagra dina tallrikar, sängkläder, och baka ware.
  • Välj prylar. En riktigt kreativ platsbesparande idé för ditt kök är att använda speciellt utformade prylar för att hjälpa dig. Till exempel om du gillar att dricka kaffe, men hitta själv kör av mot rymden, sedan använda en kaffebryggare som hänger ner från dina skåp. Dessa "platsbesparande" apparater blir mer och mer vanligt i nästan varje avdelning och hem förbättring butik över hela landet.
  • Dekorera för att spara utrymme. En annan stor platsbesparande köks idé är att faktiskt använda dekorera principer för att hjälpa dig att spara utrymme. Till exempel, är ett bra sätt att du kan spara värdefullt skåputrymme med hjälp av en "hängande arrangör" för dina grytor och kastruller. Detta kommer inte bara frigöra utrymme i ditt skåp, men det kommer också att lägga en fin touch av elegans till ditt kök.