Hur konverterar jag Skostorlek?

September 20

Det finns massor av olika sätt att konvertera skostorlek, och många länder mäter sina skor på olika sätt. Några av de vanligaste mätningarna människor kan se är europeiska, ofta förkortat Euro, UK, och USA. Det finns också utmaningen att omvandla kvinnor till mäns storlekar i varje av dessa länder.

För att starta, det är faktiskt inte så svårt att konvertera skostorlek från kvinnor till män i USA. Mäns skostorlekar är cirka 1,5 storlekar större än kvinnornas. Kvinnan, som bär en storlek 10, skulle leta efter en 8,5 hos män s. Män som bär någon typ av damskor kanske vill köpa en storlek 1.5 storlekar större än vad de normalt skulle bära. Mannen som bär en 11 skulle behöva leta efter en 13,5 storlek i en damsko, en svår men inte omöjlig uppgift. I Euro dimensionering denna skillnad är ungefär två storlekar mellanrum, men skorna överför inte lika mycket i mätningen.

Detta tar upp en viktig punkt. En stor del av tiden, kan konvertera storlekar ta del arbete och det är inte en enkel fråga om mätning. Istället människor är oftast bäst av genom att titta på jämförande storleks diagram för att avgöra vilken storlek sannolikt att passa bäst. Det finns flera ställen att hitta dessa diagram, vilket kan göra det enkelt att konvertera skostorlek.

Först, kolla på nätet, särskilt vid skoaffärer som har massor av val. Butiker som Zappos till exempel funktionen dimensionering diagram för Euro till US, Danmark till USA, och Tyskland till USA. Observera att Danmark och Tyskland är både i Europa, men de har var dimensionering sjökort som skiljer. Detta är inte så svårt att förstå när människor anser den enorma variation som kan finnas i samma storlek på olika märken av amerikanska skor.

En annan mycket användbar webbplats som lätt kan konvertera skostorlek från Euro, Japan, England och USA är WolframAlpha platsen. Det kommer att utföra beräkningar, förutom att ge ungefärliga tums mätningar av foten och sist. Försök att mata Amerikanska Kvinnors "Storlek 10 Sko eller någon annan storlek för bästa resultat.

När du handlar på nätet för skor, uppmärksamma de möjliga storlek konverteringar. De flesta detaljhandlare vet nu de tjänar en global marknadsplats, och de brukar ge omedelbar omvandlingar. I butiker som säljer skor från hela världen, bör en bra säljare kunna konvertera skostorlek omedelbart så att han / hon tar fram bra sittande skor för kunden. Säljare bör också kunna informera kunderna om varje märke och stil s passform eller storleks egenheter.

  • När du handlar på nätet för skor, uppmärksamma de möjliga storlek konverteringar.