Vilka är de olika typer av glas Block Lights?

August 11

Glasblock ger hållbara fönster och väggar för garage, entréer, duschkabiner och rumsavdelare. När man lägger lampor, blocken blir en dramatisk brännpunkt. Glasblock lampor kan också förbättra säkerheten vid användning i utomhusapplikationer. De typer av lampor som oftast används med glasblock är fiberoptik, lysdioder (LED), neonrör och strängar av miniatyr lampor för användning på julgranar.

Placeringen av glasblocken är en primär faktor i ownerâ € s val av ljus. Windows, duschar och dörröppningar är populära platser för glasblock installationer, men glasblock lampor visas oftast i väggar, rumsavdelare och bar eller köksöar. Vissa typer av glasblocks lampor kräver varje block har ett hål genom vilket man infogar lamporna. De upplysta blockera alternativ som kräver ledningar behöver ett hål stort nog att rymma de elektriska anslutningar och ett andra hål som gör att man kan koppla ihop lamporna i rader eller rader av block.

Fiberoptisk belysning är en mångsidig och energisnåla val för glasblock. Man kan hitta denna typ av ljus inneslutet i en plast eller polyvinylklorid (PVC) hölje som bildar ett rep. Man kan forma repet enligt stil och dimensioner installation glasblocket, och ljuset repet kan följa den naturliga vägen för murbruket mellan blocken. Fiberoptiska rep ger också belysning för glasblock från utsidan, utan att borra, och fiberoptisk belysning producerar inte värme.

LED-lampor är en energieffektiv val för glasblock lampor eftersom de kräver mindre spänning än någon annan belysningsalternativ. Dessa lampor är ofta tillgängliga, liksom fiberoptik, som lätta linor. Detta ger fler installationsalternativ än enstaka eller stränginstrument lampor. De är lämpliga för bakgrundsbelysning, och man kan förbättra dem med dimmer eller variabel på och av cykler och en mängd olika färgalternativ.

Man kan även fästa neonrör till den främre eller bakre av glasblock i många installationer. De är ännu mer flexibla än fiberoptiska linor. Deras livslängd gör det också osannolikt att man kommer att behöva oroa sig för byte och ominstallation.

Infoga en sträng med 20 till 25 juleljus i ett glasblock är ett enkelt sätt att använda en enda upplyst glasblock som ett hem accent. Man kan köpa färdigborrade block på hobbybutiker för detta projekt. Dessa lampor avger värme och kan vara en brandrisk i denna typ av belysningsinstallationer såvida de är belysta för bara några timmar.