Vad är en julgran kjol?

October 5

En julgran kjol är en rundad kjol med en öppen sida som används för att täcka granen monter. Eftersom färska julgrans står har fått större för att rymma vattna trädet, många tycker att kjolen täcker upp fula utseendet på montern.

Dessutom har många vilja använda en julgran kjol för fashionably klä botten av trädet, och att fånga nålar från trädet när de faller. Så det kan sägas att kjolen är både funktionella och modet.

Det finns många alternativ när du väljer en julgran kjol. Några är gjorda av flashiga metallic, medan andra är ganska enkel och är konstruerade i syfte att inte försämra den trimmade trädet. Många fäster kjolen till sig själv med kardborreband, men vissa föredrar att ha kjolen öppen.

De flesta råd att öppnandet delen av kjolen vara tillgänglig så man kan regelbundet vattna trädet. Vidare, av säkerhetsskäl, omkrets kjolen bör inte överstiga de bredaste omkrets delarna av trädet. Detta kan hjälpa till att hålla kjolen från snubbla människor upp som regelbundet gå förbi trädet, och kan vara ovana vid den extra tyg på golvet.

Itâ € s också klokt att hålla granen kjolen väl utom räckhåll för små barn. Alternativt kan man se till att trädet är kopplad till taket eller på väggen. En kraftig drag av trädet kjolen kunde få trädet ner och orsaka skada eller förstörelse av ornament och belysning.

Om man doesnâ € t önskan att gå till besväret att köpa en julgran kjol, kan man använda flera alternativ för att få samma resultat. Man kan köpa en bit tyg oavsett talande färger man hittar och använder detta som ett träd kjol. Vad bra, många använder ärevördiga tradition av att linda en liten plåt eller filt runt trädet. En dekorativ sjal eller kast kan också göra för en trevlig träd kjol.

  • En julgran kjol får användas för att täcka en ful julgran stativ.