Vad är en Certified bankväxel?

October 5

Det finns inget sådant som en certifierad bankväxel. En certifierad check och en bankväxel är två separata medel som används för att garantera pengar under loppet av en betalning. Båda formerna åtföljs av ett löfte från en bank som det belopp för vilket kontrollen har skrivit är tillgänglig och kommer att betalas omgående på begäran. Bankerna tar oftast en liten avgift för att bearbeta och utfärda antingen begäran.

Istället för en certifierad bankväxel, kan en individ begära en certifierad check från sin bank. Detta är undertecknat av både kontoinnehavaren och banken där kontoinnehavaren har fonder. Bankens signatur är en garanti för att verifierar identiteten på kontoinnehavaren, och att pengarna för den mängd kontrollen är i kundens konto. Kontrollen, då inkasserades, kommer att dra pengar direkt ur kundens konto. Om en bekräftad check stöter problem och kan inte lösas, både kunden och banken hålls ansvarig, och kränkta parten kan begära rättsliga åtgärder mot båda.

En kund som önskar påbörja en säker överföring av pengar skulle också kunna använda en bankväxel, snarare än en certifierad bankväxel. Denna typ är skriven direkt av banken, som är kontrollen enda tecknare. Institutionen lovar att betala summan som anges på checken, och ersätter sig själv från kundens konto. Överföringen av medel sker från kundens konto direkt till banken, i stället för till individen inlösning kontrollen. Om en bankväxel upplever problem, kunde den kränkta parten begära rättsliga åtgärder omedelbart mot banken.

Det finns ingen certifierad bankväxel, kan någon av dessa faktiska betalningsformer användas och begärde under en affärstransaktion eller under loppet av en försäljning där en stor summa pengar som krävs. Kommersiella hyresvärdar kräver ofta säkerhet insättningar och en månadshyra från nya hyresgäster i form av bekräftade checkar. Detta ger hyresvärden med ett visst mått av säkerhet när det gäller tillgången till medel från en hyresgäst med vilken hyresvärden har haft några tidigare kontakter.

Både certifierad och postväxlar vanligen begärs former av betalning då de fyller ett hem försäljning. Detta är typiskt av köparen för att täcka avgiften av handpenningen för hemmet. Ner betalningar ofta överstiger 20% av det totala priset för hemmet. På grund av den stora arten av dessa kontroller, hem säljare och fastighetsmäklare föredrar att se till att det finns disponibla medel innan du överför ägandet av huset.

  • En bekräftad check kommer att undertecknas av både kontoinnehavaren och dennes bank.
  • En cashierâ € s kontroll är en finansiell certifikat eller konstatera att människor använder i stället för kontanter.