Hur väljer jag det bästa Green Termostat?

May 4

Det finns många typer av växthus termostater tillgängliga på marknaden för köp, med många olika funktioner. Medan dessa termostater kan styra ett eller flera system, ger den bästa växthus termostat kontroll över en växthus s luftkonditionering, värme- och ventilationssystem. Det är alltid bättre att köpa den bästa kvaliteten termostat som erbjuder flest alternativ och funktioner, och när det är möjligt, få en som styr alla de miljökontroller från en enhet.

Majoriteten av stora växthus har luftkonditionering, värme och ventilationssystem installerats för att upprätthålla en perfekt växande och reproduktiva förutsättningar för växter som växer inuti. Det bästa växthus termostat skulle vara en som effektivt kan styra alla tre av de interna maskiner miljö. I vissa fall kommer det inte att vara möjligt, till exempel i mycket stora växthus som har många sektioner och maskiner. I detta scenario, bör termostaten fortfarande kunna styra alla maskiner inom minst ett avsnitt. Beroende på storleken av sektionerna, vissa termostater tillåter användaren att ställa in olika temperaturer för olika sektioner, men dessa enheter är mycket kostsamma och kan vara komplicerat att använda.

Temperaturskillnaden Funktionen är också en funktion som måste beaktas för att välja den bästa växthus termostaten. Temperaturskillnaden är aspekten av termostat som styr exakt när maskinerna att det körs stängs av och på. Den inre miljön av växthuset kan upprätthållas närmare med noggranna kontroller. Om temperaturen varierar upp och ner, kan särskilda växter drabbas, vilket motverkar syftet med att ha en starkt kontrollerad miljö.

Den slutliga inslag i en bra växthus termostat som behöver utvärderas är värme anticipator funktionen. Denna funktion förhindrar stora fluktuationer i temperatur inom växthus, såsom under varma sommardagar eller kalla vinternätter. Den anticipator justerar de interna temperaturerna enligt de yttre miljöfaktorer, vilket garanterar en idealisk uppväxtmiljö för växterna inom. Ju mera noggrant anticipator funktion utför på termostaten, kommer bättre växthus termostaten vara för att upprätthålla den optimala växer och återgivningsmiljön.

Välja den bästa växthus termostaten börjar och slutar med kvaliteten på enheten. Termostaterna som faller i mitten prisklass är oftast mycket effektiva när det gäller prestanda, och de högre slutet ettor har vanligtvis mer avancerade kontroller som är svårare att anpassa sig. De låga slutet enheter kan verka som ett kostnadseffektivt alternativ, men dessa måste undvikas eftersom deras prestation kan saknas när det gäller att styra den inre temperaturen i växthuset. Kvaliteten på termostaten är beroende av kostnaden för det, så ju fler funktioner som behövs, kommer det dyrare enheten vara.

  • Ett växthus termostat.