Vilka är de olika Venison Cuts?

August 5

Liknar styckningsdelar av nötkött, hjort nedskärningar hänvisar till typ och placering av kött på en hjort som avlägsnas för konsumtion. De omfattar både höga kvalitet kött som används för biffar och stekar och kött sämre kvalitet som används för korv och vissa mark kött. Venison nedskärningar kan erhållas från någon art av vilda eller odlad rådjur.

Djurkött skärs från muskler på olika delar av djurets kropp. De olika delarna av en hjort ger olika vilt nedskärningar och olika kvaliteter av kött att konsumenterna äter. Nacke, rygg, ben, rumpa, och revben alla ger välbekanta nedskärningar. Generellt från revbenen till rumpan är där den högsta kvalitetskött hittas, dock, och är där biff och grillat nedskärningar högkvalitativa kommer ifrån.

Typer av hjortstek inkluderar flanken biff, som skärs ur muskeln i magen. Flank biffar är platt och rektangulärt, och är inte ofta ensam biffar. New York Strips och filén - även kallade filet mignon nötkött - kommer från den korta ryggen, som ligger precis bakom revbenen. Den ytterfilé cut är precis bakom den korta ryggen, gränsar rumpan.

Gumpen stekar och rundor skärs från rumpan området av en hjort. I genomsnitt stekar är större nedskärningar av kött än biffar och avser att steka i timmar i ugnen, därav namnet. Rounds kommer ofta mer från baksidan benet området och kan skäras i mindre eller större storlekar.

Briskets är populära i nötkött, men är också en hjortkött cut. Denna nedskärning kommer från bröstet av rådjur. Briskets ofta långsamt kokt eller grillad.

En av hjortkött nedskärningar som inte vanligtvis finns i nötkött är backstrap. Den kommer från den övre baksidan av rådjur, och även om det är tillgängligt när du köper odlad rådjur, är oftare ett snitt som finns i jagas, vilda rådjur. Rygg innehåller några av länden sektionen och ger sådana nedskärningar som loin kotletter, loin stek och revben grillat.

Chuck kött kommer från den främre axelpartiet. Benfria skulder stekar, chuck stekar och topp blad är vanliga nedskärningar för chuck kött. Chuck brukar vara en kött sämre kvalitet att andra nedskärningar.

Köttfärs kan tekniskt göras från någon del av rådjur. Vanligtvis, emellertid, är malda kött gjorda från chucken sektionen, men den kan göras från nedskärningar högre kvalitet samt. Exempelvis mals bringan en populär hög kvalitet köttfärs.

  • Rygg kommer från den övre baksidan av rådjur och är vanligare i vilda rådjur som jagas.
  • Rådjur gryta är en rustik maträtt ofta med benfritt skuldra kött.
  • Rådjur finns i stek nedskärningar.
  • Deer tillhandahåller ett antal olika köttbitar.