Vad är några saker att göra i Grand Forks, North Dakota?

August 14

Du € ll hitta många bra saker att göra i Grand Forks, inklusive besöka olika museer och platser av historiskt intresse. Grand Forks avgjordes 1801 som en päls-handelsplats och även om stora översvämningar i 1997 förstört vissa delar av staden, har det mesta ombyggd. John D. Odegard School for Aerospace Science, North Dakota Museum of Art och Myra museet erbjuda besökare utmärkta saker att göra i Grand Forks.

John D. Odegard School for Aerospace Science, som ligger vid University of North Dakota (UND) nära Grand Forks International Airport, är känd för att ha stjärnshower och turer för allmänheten. Kolla framåt för tillgänglighet. Skolan har flygkontroll simulatorer och flygsimulatorer. Sägs vara en av de bästa flyg komplex i världen, John D. Odegard School for Aerospace Science gör insatser i många olika utvecklingar som rör ämnen som kommersiell luftfart, datavetenskap och atmosfärhantering. Skolan har en hög höjd kammaren och inrymmer regionala väder Information Center.

The North Dakota Museum of Art erbjuder mer utmärkta saker att göra i Grand Forks på UND. Museet har samtida konst från hela världen inklusive indianska bitar. Du hittar fotografier och målningar samt skulpturer som Kiki Smiths glas och brons representationer av den mänskliga formen. The North Dakota Museum har både permanenta och reser konstsamlingar och är också känd för att ha konserter med klassisk musik.

Besöka Myra Museum är en av de bästa saker att göra i Grand Forks för historia buffs sedan grunder huset den ursprungliga Grand Forks postkontoret gjord av stockar. Posten var nyskapad in i en lanthandel. Campbell House, också på Myra Museum grunder byggdes 1897 och är tillägnad pionjär kvinnor. Museet och Campbell House drivs av Grand Forks County Historic Society.

  • The North Dakota Museum har ibland konserter med klassisk musik.