Spara Backup Pappersarbete för ditt eBay Business

September 21

Skatter är oundvikliga. Uncle Sam förväntar dig att hålla dina eBay poster i ordning, och en klok affärsman håller alltid reservkopior.

Affärshandlingar är fortfarande mestadels papper och fram till dess att hela världen är elektronisk, har du några pappersarbete att lagra. Du kan köpa manila mappar nästan var som helst - till ett rimligt pris - så tillgänglighet och kostnader inte är värdiga ursäkter för bristande organisation. Om du inte har arkivskåp, kontors leverans butiker säljer hopfällbara kartonger som är den perfekta storleken för att hålla mappar.

Och precis vad du behöver för att lämna in din välorganiserade hem företag kontor? Här är några viktiga förslag:

  • Utrustnings kvitton och garantier: Du vet aldrig när någon viktig del av ditt kontor hårdvara kommer att gå på fritz, och du behöver kvittot och garantiinformation så att du kan få fast. Även intäkterna är backup dokumentation för data din bokföring programmets.
  • Automobile kostnader: Bensin kvitton, parkeringskvitton, reparationer - allt och allt att göra med din bil. Du använder din bil i ditt eBay företag (till exempel för att leverera paket till posten för sändning), inte du?
  • Post kvitton: Litet papperslappar som du får från posten. Om du använder en online porto tjänst, skriva ut en porto rapport en gång i månaden och lämna in den på din arkivskåp eller lådor också.
  • Kreditkort räkningar: Här på en plats kan vara dokumentation på dina inköp för din verksamhet. Gör en mapp Merchandise kvitton: Merchandise inköpt för vidareförsäljning på eBay. Dokumentation av alla pengar du spenderar.
  • Licenser och juridiska grejer: Viktigt! Håll en aktiv fil av något juridiskt; du kommer utan tvekan att behöva lägga händerna på denna information på mest udda tillfället. Det är tryggt att veta var det är!
  • Lön pappersarbete: Även om du skriver ut dina kontroller och sådant på datorn, bör du ordna statliga och federala arkivering information på ett ställe.
  • Avbruten kontroller och kontoutdrag: De enda sätten att bevisa att du har betalat för något.
  • Försäkringsinformation: Politik och försäkringsförslag bör alla hållas i närheten.

När du behöver informationen snabbt, och du kan hitta det utan att bryta ett svett, kommer du vara glad att du höll saker organiserade.