Hur jag ska få Foton från mobiltelefoner i Photoshop Elements 9

December 26

I Photoshop Elements kan du hämta bilder från mobiltelefoner, iPhones, iPods, iPads och andra handhållna enheter. Du kan ladda upp, ladda ner, och förbereda bilder för handhållna enheter.

Om du vill lägga till bilder från en mobiltelefon till Sorter eller öppna bilder i ett av redigeringslägen, måste du kopiera filer via en USB- eller Bluetooth-anslutning eller e-posta foton om telefonen är cabable att använda e-post.

När du har kopierat filerna till din hårddisk i Windows gör du så här:

  1. Öppna Organizer från välkomstskärmen.
  2. Välj Arkiv → Hämta foton och video → Från filer och mappar.

    Alternativt kan du trycka Ctrl + G (cmd + G på Mac).
  3. Leta upp mappen där du kopierade filerna och lägga till dem i din Organizer eller öppna dem i ett av redigeringslägen.

Med en iPhone, iPod eller iPad kan du använda Photo Downloader för att få media. Anslut enheten med en USB-kabel och Photo Downloader öppnas automatiskt.

För iPhone och iPad kan du också ansluta din enhet via en USB-kabel och välj Hämta foton och video från kamera eller kortläsare. Elements erkänner enheten och Photo Downloader öppnas där du har alternativ för att importera alla bilder eller markerade bilder.

Hur jag ska få Foton från mobiltelefoner i Photoshop Elements 9

Anslut en iPhone eller iPad via en USB-kabel till datorn och välj Hämta foton och video från kamera eller kortläsare.

För att ladda upp Elements skapelser och redigerade bilder till iPhone eller iPad, använda Apples iTunes:

  1. I iTunes väljer du Arkiv → Lägg till filer till biblioteket och välja de bilder och videor från en mapp på din hårddisk som du vill ladda upp till enheten.
  2. Anslut iPhone eller iPad och klicka på foton och / eller videoklipp fliken högst upp i iTunes-fönstret.
  3. Markera kryssrutorna intill varje objekt som du vill ladda upp och klicka på knappen Synkronisera.

    Dina filer laddas upp till din enhet medan Sync pågår.

När du laddar upp bilder till en iPhone eller iPad, använd endast stöds format som JPEG, TIFF, GIF och PNG.

Du kan kringgå iTunes med iPad med hjälp av Camera Connection Kit tillhandahålls av Apple för $ 29. Satsen stöder endast SD-kort, men du kan fästa många olika typer av kortläsare till USB-porten på Camera Connection Kit och använda andra mediekort. Kopiera filer från Sorter till mediekortet och använda den som du skulle använda en extern mediakälla för att dela foton och tillbaka mellan din dator och iPad.