Hur väljer jag det bästa Makeup för ett runt ansikte?

September 16

Att välja rätt makeup för ett runt ansikte kan vara mycket utmanande, men den har också många fördelar. Rätt makeup kommer att göra ansiktet ser tunnare och längre, gör kindbenen ser mer skulpterad och kommer att minimera rundhet för att skapa illusionen av en mer oval ansiktsform. De med runda ansikten bör välja två nyanser av foundation, och använda ljusare nyans i mitten av ansiktet. Kinder och kindben kan betonas genom att placera en ljus nyans av rouge på äpplen av kinderna. Iklädd en ljus nyans av läppstift är ett annat sätt att göra en formad runt ansikte ser mindre runda.

När du väljer makeup för ett runt ansikte, är viktigast grunden, eftersom någon med en rund ansiktsform bör välja en foundation som är en exakt matchning för hennes hudton, och en annan stiftelse som är bara en nyans mörkare. Placera punkter av ljusare foundation på pannan, näsan och hakan, och blanda in det i dessa områden. Därefter placera punkter av mörkare foundation på tempel och käklinjen, och i sänkorna av kinderna och blanda in det i dessa områden. Fortsätt blanda grunden tills ingen avgränsning mellan de båda stiftelserna.

Välja smink för ett runt ansikte är inte så svårt. Kom bara ihåg att du använder en mörkare nyans av foundation på vissa områden i ansiktet kommer att göra dessa områden försvinna in i bakgrunden. Använda ljusare foundation i mitten av ansiktet kommer att dra ögat inåt, och kommer att skapa den optiska illusionen att ansiktet ISNA € t riktigt lika runda. Efter stiftelsen har tillämpats, applicera ett genomskinligt puder eller mineral puder över hela ansiktet kommer att bidra till att lägga grunden. Den irise av mineral puder kommer att bidra till att understryka den ljusare fundamentet i mitten av ansiktet ännu mer.

När du köper smink för ett runt ansikte, tänk på att en mörk nyans kommer avta medan ljusa nyanser betona. Med hjälp av en ljus nyans av rouge på äpplen av kinderna kommer att göra kindbenen sticker ut mer, när du använder en mörk nyans av rouge till området precis under kindbenen kommer också bidra till att göra dem mer framträdande. Ljusare nyanser av läppstift hjälper uppmärksamma in mot mitten av ansiktet. Mycket välvda eller vinklade ögonbryn kommer också att hjälpa ansiktet ser längre, så för att öka effekten, applicera en mörk ögonskugga från locket till pålstek, och använd en ljus ögonskugga precis ovanför globlinjen i ögat.

  • Ljusare nyanser av läppstift hjälp runda ansikten ser tunnare.
  • Olika typer av makeup.