Hur väljer jag det bästa Virtual Stock Market?

November 9

De som just börjat forska och förstå de finansiella marknaderna kan välja de bästa virtuella börstjänster genom att titta på hur mycket varje leverantör erbjuder riktigt i termer av "praxis trading" och annan utbildning för investeringar. Virtuella börs tjänster omfattar spel, marknads simulatorer, och andra verktyg för att hjälpa investerare att förstå marknader innan de sätter sina surt förvärvade pengar i en viss finansiell produkt eller eget kapital. Med uppkomsten av digital teknik, har virtuella börs verktyg blivit populär som ett sätt att finslipa finansiell kompetens.

Många av dem som med framgång har använt virtuella börser rekommenderar att gå med ett "varumärke" marknadsverktyg som är ansluten till en välkänd mäkleri, online finansiell instruktions webbplats eller annan institution. En mängd av dessa trovärdiga tjänster är lättillgängliga via Internet. De bästa som har en robust gemenskap av användare som kommunicerar via en webbplats plattform om hur de använder den virtuella aktiemarknaden och vad de hoppas få ut av det.

Välja den bästa virtuella börserna innebär också kostnader. Vissa konsumenter är villiga att betala en blygsam summa för de mest användbara virtuella börs verktyg, men andra hävdar att en enkel installation som en marknads tracker bör vara fri, och faktiskt många av de virtuella börsverktyg på nätet är gratis för användarna. Vissa kan ta ut en avgift för extra funktioner som kräver mer kostnadseffektivt att genomföra eller mer aktivitet på en hostad server. Investerare kan leta efter kostnadsalternativ som passar deras budget och besluta om det är vettigt att betala för marknadsutbildning.

Förutom kostnader och trovärdighet, kan de berörda parterna välja virtuella val börs enligt de särskilda funktioner som erbjuds. En virtuell börsen fungerar mycket som en "fantasy aktiehandel" spel (tror liknar fantasy fotboll eller andra sporter spelsimulatorer), och några av de bästa som kommer att ha extrafunktioner som online-handel tävlingar som kan blanda underhållning med verklig erfarenhet och skicklighet byggnad. Nivån på marknadssimulering tillhandahålls kan också vara ett oavgjort för dem som vill använda virtuella aktiemarknaderna för att öka sin totala förtrogenhet med komplexa marknader, och börjar engagera sig i handel långsamt, genom övningsverksamhet som kommer att avslöja mer om hur finansiella strategier fungerar och hur proffsen jaga vinster.

  • Det finns en risk i alla aktiehandel, inklusive transaktioner gjorda på nätet.
  • Virtuella börserna erbjuder ofta utbildning och simuleringsövningar.