Vad är Body Cleansing avgiftning?

November 4

Body rensning avgiftning är en alternativ medicin teknik. Syftet med en kropp rengöra är att befria kroppen från gifter. Teorin är att toxiner ansamlas i kroppen från saker som föroreningar och alltför bearbetade livsmedel. Anhängare av denna behandling hävdar att kroppen rensning avgiftning är att en kropp vad ett oljebyte är att en bil. Även om många vittnesmål kan hittas genom nöjda och lojala konsumenter av dessa produkter, är kropps detox allmänhet inte stöds av det vetenskapliga samfundet.

Anhängare av kroppen rengöring avgiftning tror att giftiga uppbyggd är den främsta orsaken till många vanliga symptom, såsom colon irritabile, förstoppning och gas. Kronisk trötthet, hudproblem, och humörsvängningar har också enligt uppgift botade eller hjälpt av kroppen rengöring avgiftning. Det är också tänkt att cancer kan härröra från gifter kvar i kroppen i månader och år.

Det finns många olika typer av kroppens rensning avgiftning metoder. Några av dessa är riktade mot ett specifikt organ, liksom kolon rengöra eller lever rengöra. Vissa processer syftar till att befria kroppen från specifika toxiner, såsom en tungmetall detox eller en kvicksilver detox. Det finns en mängd olika produkter tillgängliga som kan användas hemma eller behöver hjälp från en utbildad läkare. Alla avgiftning förfarande bör övervakas av läkare samråd för att förebygga komplikationer.

En avgiftning kost är ett exempel på en metod som kan göras hemma. Fasta och eliminering dieter är två vanliga typer av detox diet. Teorin är att kroppen kommer att tvingas att bränna överflödigt fett, som är en populär förvaringsutrymme för toxiner. När fettet förbränns, är toxiner frigörs in i blodströmmen och sedan ut ur kroppen via urinblåsan, tjocktarmen, eller lungorna.

Kolon rensningen kan göras hemma eller på en läkares kontor. Ett lavemang är en vanlig typ av kropp rengöra avgiftning som sägs inte bara renar tjocktarmen, men också avgifta njurar och lever. Kolon kan också avgiftas använda växtbaserade kosttillskott, som är tänkta att skrapa rent tarmen foder av något byggt upp avföring.

Ursprunget för kroppen rengöring avgiftning är i det gamla Egypten och Grekland. Dessa kulturer trodde att när maten smälta, kan den fastna i vissa delar av kroppen, börjar ruttna, och blir giftiga. Avgiftning tekniker befanns vara ovetenskapliga i början av 1900, och därför övergivits av den moderna medicinen. Body rensning avgiftning praxis har aldrig helt fallit i onåd med alternativ medicin utövare och patienter, trots det medicinska området: s fördömande av det.

Många hävdar att dra nytta av kroppen rensning avgiftning. Tyvärr gör detta ändrar inte det faktum att en stor del av vetenskapen bakom avgiftning har krossat. Den främsta orsaken till att kroppen rensning detox inte stöds av vanliga läkemedel är att kroppen avgiftar sig naturligt att använda lever och njurar. Eventuella ytterligare hotar gifter har inte visat sig finnas eller orsaka skada.

  • Fisk, särskilt stora fiskar som tonfisk, kan vara en källa till kvicksilver i kosten.
  • En rengöra av kolon kan ingå i en total kroppen rengöring avgiftning.
  • Dricka vatten istället för söta drycker som läsk är ett bra sätt att avgifta kroppen.