Vilka är de bästa Arm Flab Övningar?

December 12

Arm flab är ett vanligt problem både med ålder och viktökning, och det kan vara svårt att bli av med även med aerob träning. Naturligtvis är en av de bästa sätten att gå ner i vikt över hela kroppen genom aerob träning, men visst arm flab övningar kan behövas för att eliminera extra fett på överarmarna. Enkla arm flab övningar såsom Triceps lockar och bicep lockar är några av de mest effektiva.

För att göra de flesta arm flab övningar, kommer hantlar bli nödvändigt. Börja med en låg vikt och sedan gradvis arbeta upp till tyngre vikter för att förebygga skada; vikten är korrekt om det är en utmaning att lyfta, och gradvis blir mer utmanande med varje efterföljande upprepning, men är inte så tung att det förhindrar korrekt tyngdlyftning formuläret. Korrekt form väsentlig när man gör någon form av vikt lyft, så växla till en lägre vikt om det inte är möjligt att bibehålla formen med de tyngre.

De flesta arm flab övningar rikta triceps, eftersom det är där flab inträffar. Sök på nätet för instruktionsfilmer eller diagram för tricep övningar; en enkel Triceps övning är att ta en vikt i varje hand, sedan sakta dra vikterna upp på sidan av kroppen så att armbågarna böj och händerna är runt höften, vänd inåt. Sedan, sakta förlänga armarna tillbaka bakom kroppen, sedan föra dem tillbaka till höfterna och sänk händerna. Detta kan göras på en arm i taget om det är för utmanande på båda.

Bänk dips är ytterligare en av de bästa arm flab övningar. I den här övningen, sitta på kanten av en bänk eller säng och placera händerna intill höfterna; skjut kroppen framåt, hålla knäna böjda tills bara händerna fortfarande på sängen. Sedan, sakta sänka kroppen tills armbågarna är böjda till ungefär 90 grader, sedan använda armarna för att höja tillbaka upp; upprepa några uppsättningar. Dessa är bara några av de många övningar som kan användas för att rikta armen flab.

Push-ups och bicep lockar kan också bidra till att stärka armarna och bli av med armen flab. En annan vanlig Triceps övning är att ta en handvikt och håll den med båda händerna; förlänga armarna upp över huvudet och sänk vikten bakom ryggen på huvud och hals. Sedan, höja och sänka vikten genom att använda båda armarna för att ta upp det över toppen av huvudet och sedan långsamt sänka den tillbaka bakom huvudet igen. I varje styrketräning träning, se till att gå långsamt, med fokus på upphandlande muskeln för hela upprepning; att öka svårigheten, ökar uppsättningar, reps eller vikt över tid för någon av dessa övningar.

  • Utövar kan hjälpa slank ner och tona upp dina armar.
  • Dips - en övning där armarna används för att driva upp kroppen - kan stärka och tona triceps.
  • Hantelcurl är en populär övning för att bygga upp och toning biceps.
  • Tricep övningar är särskilt effektiva på att rikta armarna flab.
  • Push-ups kan stärka och tona bröstet, armar och axlar.
  • Bänk dips är en stor Triceps övning.
  • Gör armhävningar kan hjälpa till att bli av med armen flab.