Hur väljer jag det bästa topisk salva?

July 3

Förvärva aktuella salva är förmodligen lika enkelt som en snabb resa till ett apotek, livsmedelsbutik, eller någon annan lokal återförsäljare. Välja den bästa är kanske inte så enkelt eftersom du sannolikt att hitta ett brett utbud på hyllorna. Det finns några tips som kan hjälpa dig, dock. Till att börja med måste du noggrant läsa paketen. Detta kommer att ge dig en hel del information som hjälper dig att göra det bästa valet.

När du går in i en butik, är det första du behöver tänka på är din krämpa. Det finns många typer av salva. Vissa är flera syften krämer, men andra är speciellt framtagen för att hantera vissa problem. Det är oftast bäst att börja minska dina val genom att fokusera på de krämer som syftar till att ta itu med ditt problem.

Det finns flera skäl till detta. En anledning är att det är onödigt att tillämpa ingredienser till din hud du donâ € t behov. En annan bra anledning är att när du får multipurpose hud salvor, även om din sjukdom ingår bland dem som behandlas, de är inte sannolikt har så mycket av de ingredienser som du behöver. Du är alltså inte så troligt att uppleva maximal effekt.

När du har begränsat dina val till en viss typ av aktuella salva, bör du läsa ingredienserna. Eliminera eventuella tillval som innehåller ingredienser som du vet att du är allergisk mot eller du tror kan orsaka irritation. Även om det bara finns små mängder av en sådan ingrediens, försöka hitta ett annat alternativ. Om du vet att din hud är känslig, men du är inte säker på vad som påverkar dig, försöka hitta allergivänliga eller alla naturliga salva.

Nästa del av det paket som du vill fokusera på är den del som beskriver de biverkningar. Många människor felaktigt tror att det är nödvändigt att pröva detta när det handlar något så enkelt som aktuell salva. De är väldigt fel.

Några av de biverkningar som anges om aktuella salvor kan vara nedslående. Till exempel kan en del säger att det finns risk för hudcancer. Det finns ingen anledning att riskera ett stort problem att lösa en mindre.

Inom de alternativ som finns kvar, bör du överväga varumärke och pris. Många människor tror att de köper det bästa när de köper ett varumärke. Dessa kostar ofta mer än butikernas egna märken. Emellertid, om ingredienserna är desamma, i många fall salvorna är samma eller liknande, vilket innebär att det inte är nödvändigt att betala för de dyrare topisk salva.

  • Topiska salvor kan användas för att behandla en mängd olika hudåkommor.
  • Vissa salvor har antibiotika för att förhindra infektion av nedskärningar eller brännskador.