Vilka är de olika frisyrer för gallring hår?

October 8

Frisyrer för gallring hår försök att dölja det faktum att en persons hår är fint eller gallring. Stilarna antingen lägga till volym till håret, vilket döljer det faktum att det inte kan vara så mycket hår som det brukade vara, eller skärs på ett sätt som gör att det ser ut som om det finns mer hår än det egentligen är. Frisyrer för tunt hår inkluderar långa lager för både kvinnor och män, bakåtslickat hår för män, och en bob för kvinnor.

Lager, oavsett lång eller kort, är en av de bästa frisyrer för gallring hår. Lagren kan göra håret ser tjockare och som om det finns mer av det. Denna frisyr fungerar om en person har hår på kortsidan, till exempel en kort, lurvig skuren för män, eller om personen har långa, axellångt skikt. Idealt kommer skikten att vara på undersidan av håret, vilket ytterligare ökar volymen.

Ju kortare en persons frisyr när hon har gallring hår, desto bättre. Även om en person bestämmer sig för att prova en skiktad frisyr, om håret är för lång, kommer det att se ännu tunnare lagren tona ut på botten. Kvinnor bör försöka frisyrer för tunt hår som är längre än axellångt, medan män bör hålla med frisyrer som inte går längre än hakan.

En person med gallring hår mot baksidan av huvudet kan prova en slicked-back frisyr. Borsta håret över huvudet kommer noggrant täcka upp eventuella kala fläckar som kan vara synliga. Denna frisyr är inte samma sak som en kam-over, när en person borstar håret över toppen av en helt skalliga huvud.

Chin-längd guppar är andra frisyrer för gallring hår. Det är lättare att lägga till volym till kort hår än det är att långt hår. För att lägga till ytterligare volym till en kort bob, kan en kvinna gnida mousse i håret. Om hon blåsa-torkar håret, bör hon göra det höll hennes huvud upp och ned och syftar torken vid rötterna av håret för att volumize det. Med hjälp av en rund eller naturlig borste och lyfta håret från rötterna kommer att lägga ytterligare volym och dölja hårets finhet.

Ett annat alternativ för män är att klippa håret nära hårbotten när den är gallring. En frisyr som är mycket kort kommer att dölja det faktum att en person förlorar sitt hår. Vissa män väljer att lämna en bit av längden på toppen så att håret kan rufsig, vilket lägger till utseendet på volym till håret.

  • Hårtorkar kan användas för att lägga till volym till tunt hår.
  • Gallring hår kan orsakas av genetik, medicinska tillstånd och hormonell obalans.
  • En man med gallring hår.