Vad är Zucchini Chips?

June 25

Zucchini är en typ av sommarsquash som något liknar en gurka. Denna grönsak kan uttorkad eller bakas i en ugn för att göra zucchini chips. Innan detta sker är det squash skivas i mycket tunna bitar och sedan doppas i en blandning av mjölk, ägg, ströbröd, eller mjöl tillsammans med olika kryddor. När det har blivit krispiga runt kanterna, är denna maträtt redo att tjäna som ett mellanmål, förrätt, eller tilltugg.

Dessa vegetabiliska marker är bäst när nyplockade zucchini används för att göra dem. Alla olika zucchini kan användas för att göra detta. Först bör squash skäras i mycket tunna skivor som är nästan genomskinlig. De zucchini behöver inte skalas innan du gör det, och lämnar skalet på squash hjälper den behålla en krispig konsistens.

Efter kapning isbergssallad skivor, de är sedan doppas i en vätska och sedan panerad. Många människor använder ägg och mjölk att doppa isbergssallad marker. Andra ingredienser, såsom parmesanost, svartpeppar, eller vitlök, kan också läggas till denna blandning för smak. När skivorna är fuktiga, kan de doppas i antingen mjölet eller mycket grova brödsmulor innan den gräddas i en ugn.

Det kan ta mycket lång tid att göra isbergssallad marker i en ugn för att de måste placeras på mycket låg värme för att hålla från att bränna. Vissa människor gillar att använda en dehydrator att göra dem, men det är ibland svårt eftersom bitarna kan bli alltför skör. En lerkruka potten skulle vara perfekt för att göra dessa vegetabiliska chips, men en mikrovågsugn rekommenderas inte.

När isbergssallad marker är klar bakning, kommer de att vara lite krispiga runt kanterna och fast ljusbrun i centrum. Även kanterna kan vara krispigt, bör köttet av zucchinin vara öm. De smakar bäst när ätas färska från ugnen och kan förlora en del av sin ömhet om de uppvärmt senare.

Zucchini marker kan vara en bra maträtt att tjäna som förrätt på en fest och kan serveras med olika nedgångar, såsom salsa. De kan också vara ett bra mellanmål för föräldrar att ge sina barn eftersom dessa vegetabiliska marker är näringsrika och låg fetthalt. När osten strös över toppen av skivor, kan dessa marker göra en perfekt sida skålen när serveras vid sidan nötkött, fläskkött eller kyckling.

  • Raw skivade zucchini.
  • Zucchini före skivning.
  • Parmesan är en hård, lagrad ost som används i många rätter.