Hur gör kassetten tejpar adaptrar fungerar?

November 23

Begreppet kassettbandspelare adaptrar har funnits under lång tid. I själva verket var de första kassettbandspelare adaptrar utvecklas i 1970â € s att tillåta kassettband som ska spelas i de äldre åtta spår spelarsystem som var populära på den tiden. Medan åtta-track spelare kan vara ett minne blott, kassettband adaptrar är fortfarande runt. Skillnaden är att de kassettband adaptrar dagens tillverkas för att tillåta kassett bandspelare som fortfarande finns i många fordon för att arbeta med CD-spelare och iPods. Här är konceptet bakom dessa moderna dag kassettbandspelare adaptrar, och hur de arbetar med dagens teknik.

Kassettband adaptrar faktiskt marknadsförs under mer än ett produktnamn. Ibland säljs som kompakt disk spelare adaptrar eller iPod adaptrar, är den grundläggande designen detsamma. Formad för att likna ett vanligt kassettband, passar adaptern lätt till en kassettdäck. Vad är lite annorlunda är att det finns en liten anslutningskabel som är ansluten till kroppen av adaptern. Denna kabel sticker ut ur kassettdäck, och har ett passande som gör att kabeln som ansluts till hörlursuttaget på de flesta CD-spelare och iPod-modeller.

Därifrån är det bara en fråga om att slå på kassettdäcket och trycka på play-knappen, samtidigt som man gör samma sak på din yttre elektronisk apparat. Ljudet reproduktion kommer att vara skarp och tydlig, antagande att högtalarsystemet i fordonet är i gott skick. För att byta spår, använda kontrollerna på utsidan enheten. Så länge kassettdäcket är i uppspelningsläge, finns det ingen anledning att justera något annat på däck för att byta spår eller ens ladda annan CD.

Kabelanslutningen till kassetten formade kroppen av adaptern fungerar med nästan vilken kassettdäck finns i sena modell fordon. Bäst av allt, de flesta modeller av CD-spelaren adaptern är mindre än $ 20,00 $ (USD). Modeller som är särskilt utformade för användning med iPod är inom samma prisklass. Kassettband adaptrar lätt lagras i handskfacket på bilen, och ta sekunder att ladda och ansluta till din favorit elektronisk apparat. Denna enkla anordning gör det möjligt för dig att lyssna på dina favoritlåtar när du kör, även om musiksystemet i din bil är inte längre den senaste tekniken.

  • Kassettband adaptrar tillåta människor att spela digitala musikspelare genom högtalarna på en kassettbandspelare.
  • En iPod kan använda ett kassettband adapter för att spela på kassett högtalarna.