För seniorer: Skicka e-postmeddelanden på iPad 2

November 25

iPad 2 kan du hålla kontakten med dina vänner och kollegor via e-post. Använda Mail kan du skapa e-postmeddelanden och skicka dem till någon du tycker om, oavsett om den personen finns i din kontaktlista.

 1. Med Mail öppen knackar du på ikonen Nytt meddelande.

  För seniorer: Skicka e-postmeddelanden på iPad 2

  Ett tomt meddelande formulär visas.

 2. Skriv mottagarens adress i fältet Till.

  Om du har sparat adresser i Kontakter trycker du på plustecknet symbolen (+) i adressfältet för att välja en mottagare från kontaktlistan.
 3. Om du vill skicka en kopia av meddelandet till andra människor, anger sina adresser i kopia / hemlig kopia fältet.

  När du trycker på CC / Dold kopia, expanderar den till två områden - Kopia och Hemlig kopia. Cc sänder en kopia av meddelandet; använder det är ungefär som att säga: "Det här är bara för din information." Bcc skickar en hemlig kopia, vilket innebär att andra mottagare är omedvetna om att denna person är med i svaret.
 4. Ange ämnet för meddelandet i fältet Ämne.

  Även om du inte behöver ange ett ämne, är det en bra idé att göra det, så mottagarna snabbt kan identifiera orsaken till meddelandet.
 5. Klicka i meddelandekroppen och skriv ditt meddelande.

  Om Automatisk korrigering är aktiverad, sedan felstavade ord korrigeras automatiskt när du skriver. Om Automatisk korrigering är avstängd, men Kontrollera stavning är på, kan du kontrollera ett ord för korrekt stavning genom att välja den.
 6. Knacka på Skicka.

  Meddelandet skickas till de utsedda mottagarna.