Hur väljer jag det bästa Nutrition Klasser?

November 18

Nutrition lektioner hålls på sjukhus, samlingslokaler och vuxenutbildning anläggningar. De är ofta gratis eller billigt, eftersom de är utformade för att hjälpa människor att se efter sin hälsa och näring. Holistic eller naturläkemedel näring kurser kan kosta mer om de är hålls i enskilda hälsokost eller supplement butiker. För att välja den bästa näring klassen för dig, plocka tider som fungerar med ditt schema och se till att kursmaterialet kommer att behandla dina hälsoproblem och situation.

Till exempel, för att ta viktminskning klasser lära sig att äta mer nyttigt är inte en bra idé om du inte verkligen behöver för att minska din storlek. Om du är på en hälsosam vikt och vill behålla den, leta efter nutritionklasser som syftar till underhåll. Titta också på filosofin bakom en näring klass. Holistic näring, som handlar om hälsa kropp, själ och ande tillsammans, kan vara frisk, men det kan också vara skadligt om du sluta med växtbaserade kosttillskott som stör dina receptbelagda läkemedlen.

Det bästa sättet att vara säker på att en kost klass är rätt för dig är att ställa frågor innan du registrerar dig. Detta innebär att ge dig själv tid framåt för att kunna kontakta kursledaren via den institution som erbjuder näringsklasser. Innan du gör det, se till att läsa informationen i kursbeskrivningen noga så att du inte slösar allas tid, inklusive din egen, ställa frågor som redan omfattas.

Tänk på syftet med klass samt vad exakt de förväntade studieresultaten är. Till exempel, om en näring klass beskrivs som en grundkurs som täcker hela det rekommenderade dagliga vitaminer och mineraler för att välja rätt mängd hälsosamma livsmedel varje dag, men du hoppas att lära sig om prenatal vårdbehov, detta får inte täckas och därmed ett slöseri med din tid. Du skulle vara bättre att ringa olika sjukhus i ditt område för att fråga om klasser i prenatal näring.

Om inte en generell typ av kost naturligtvis kommer att fungera för dig, leta efter en mer specifik. Om du har sällsynta födoämnesallergier och behöver friska recept idéer, kan en online näring klass vara mer praktiskt om du inte kan hitta en walk-in kurs i ditt område. Du kan också ta privatlektioner från en nutritionist förtrogen med din specifika allergi. Kontrollera dina område sjukhus och samlingslokaler för nutrition klasser om du har diabetes eller någon annan specifikt problem hälsa eftersom det finns kurser för de flesta av dem som finns i många städer.

  • Det är viktigt att börja näringslära så tidigt som möjligt.
  • Närings klasser kan hjälpa människor att göra hälsosamma val och undvika fet mat.
  • En person bör välja en kost klass som fokuserar på deras särskilda kostbehov.
  • Pediatric nutrition klasser är viktiga för nya föräldrar.
  • Blivande mödrar kan ta prenatal klasser för att säkerställa bästa näring för sig själv och sitt barn.
  • Närings klasser kan lära människor att förbereda sina favoriträtter på sund vägar.