Vad är en björn frihöjd?

July 10

Ibland kallas en kort bredbent, är björnen straddle en investeringsstrategi som innebär att man tar en kort position på både en put and en köpoption. Tanken bakom metoden är att maximera chansen att öka värdet av aktieportföljen i en mycket kort tid, vanligen inom högst en månad. Här är lite information om hur en björn straddle kan ordnas, och de fördelar som brukar uppstå vid användning av denna investeringsteknik.

För att förstå hur björn straddle fungerar är det nödvändigt att förstå vad som menas med en straddle. I huvudsak innebär en straddle antingen köp eller försäljning av samma antal sätter och samtal. Tillsammans med att sälja eller köpa samma antal sätter och samtal, är det också viktigt att se till att alla de värdepapper inblandade har samma lösenpris och samma utgångsdatum. Den centrala frågan för att minnas med en straddle är att strategin satsar på prognoser om hur marknaden kommer att fungera i antingen en kort- eller långsiktigt sätt. Kallad volatilitet, de sätter och samtal beakta särskilda villkor som investeraren är säker på kommer att ske och kommer att resultera i en vinst från köp och försäljning av de sätter och samtal.

Björnen straddle bygger på förutsättningen att det på kort sikt, det kommer inte finnas en hel del förändringar i aktiekursen. Projektionen är att förhållandena verkar tyda på en blygsam ökning som kommer att resultera i en liten vinst från köp och försäljning aktivitet. Med en björn grenslar risken något minimeras till förmån för att gå för en liten men nästan säker vinst. När det gäller att spela på marknaden på ett säkert sätt, är björnen grenslar en solid strategi.

I motsats till bära Benen, räknar den långa straddle något slags dramatisk förändring under en längre tidsperiod. Naturligtvis kan denna dramatiska förändring vara i förmån för investeraren, eller skulle kunna leda till en förlust. Långa Benen är för investerare som är villiga att ta risker och har råd att täcka en förlust i händelse av att den flyktiga förändringen inte går i den riktning som investeraren önskas. Medan saknar den relativa säkerheten i björnen bredbent, gör långa straddle lovar chansen att göra en enorm summa pengar från företaget, även som det också kan leda till en betydande förlust.