Vad är en inomhus Green?

June 17

En inomhus växthus är typiskt ett litet rum eller slutna tält används för att odla Krukväxter, frukter eller grönsaker. Temperaturer i en inomhus växthus måste hållas varm för bästa resultat. Det finns flera typer av inomhus växthus, som varierar i storlek. Ett växthus normalt behöver särskild belysning. Lysrörsbelysning är vanligt i denna typ av växthus, även om grundläggande glödlampor kan fungera bra för små inomhus växthus.

Göra en inomhus växthus allmänhet tar tid och ansträngning. Instruktioner allmänhet kan hittas på nätet. Den största fördelen är att den kan byggas i ett relativt litet område, även i lägenheter som inte har utomhus trädgårdar. Detta gör inomhus växthus ett populärt val för dem som tycker om trädgårdsskötsel.

Även utomhus växthus kan vara lämpliga för varma klimat, kan en inomhus växthus användas i alla regioner och klimat. Många inomhus växthus stilar är bärbara, så de kan lätt transporteras till olika platser eller rum.

Många bärbara inomhus växthus är tillverkade av enkla kit som kan köpas från en leverans butik, plantskola, eller online-återförsäljare. Plastfolie kan användas för att täcka anläggningen står och glödlampor kan ge värme. De flesta växthus kit kommer med instruktioner för set-up.

Inomhus växthus tillverkade av kit är oftast lätta att underhålla. Till exempel kan en inomhus växthus har en solid glasbasen, vilket är att föredra för ett område som är utsatt för drag. Detta beror på att glaset kommer att behålla värmen bättre än många andra material. Glasfiber kommer att ge en robust bas, även artificiellt ljus kommer att behövas.

Blommor, frukter, grönsaker och prydnadsväxter kan alla typiskt odlas i växthus. Vissa blommor och växter gör särskilt bra i en växthusmiljö, på grund av fuktnivån det ger. Orkidéer och ormbunkar är särskilt lätt att växa under dessa förhållanden.

Ett annat ord som används ofta för att beskriva en inomhus växthus är drivhus, passande namnet för den höga temperaturen det kommer att behålla. Många inomhus växthus har hyllor som sitter på golvet. Detta kommer i allmänhet att rymma flera anläggningar. Placering grunda kokkärl av vatten på hyllor eller på golvet i växthuset kommer att höja luftfuktigheten.

  • Ormbunkar kräver minimal skötsel och är lätta att odla inomhus.
  • Glödlampor kan användas för att ge värme i inomhus växthus.