Vad är en Air Force Training Program?

May 5

En flygvapen utbildningsprogram lär rekryt hur man korrekt och effektivt gör sitt jobb medan i flygvapnet. Ungefär som en akademisk kurs fokuserar flygvapen utbildningsprogram på uppgiften. Programmet följer Boot Camp del av grundutbildningen och fokuserar på pedagogisk skicklighet snarare än på fysisk kondition. Utbildningarna skiljer sig mellan de olika typer av jobb inom flygvapnet.

Vid värva i någon amerikansk militär gren, måste militär special välja en militär yrkes specialitet, enkelt uttryckt: ett jobb. I flygvapnet, dessa dubbade flygvapen specialkoder (AFSCs). I flygvapnet, de flesta av dessa arbeten kretsar kring teknik som datorer. Efter slutförandet av Boot Camp delen av grundutbildningen, kommer in i rekryt den AFSC utbildningsdel. Här rekryten instrueras på grunderna i sitt jobb och får lära sig metoder för att möta de relaterade krav.

Air Force utbildning undervisas av militära instruktörer som är den toppen i sina respektive område. De svarar på frågor och ännu viktigare, lär rekryter hur man hitta svaren själva. Vissa utbildning, såsom pilotutbildning, skulle kosta en civil många tusentals dollar för att få. Flygvapnet utbildningsprogrammet är gratis för alla rekryter. Mest utbildningen är klar med den allra bästa, state-of-the-art utrustning möjligt och ofta utrustning tillgänglig i den civila sektorn.

Den tid flygvapen utbildningsprogrammet krävs är jobbspecifik. Vissa jobb kräver mycket mer omfattande utbildning än andra därför kommer det att ta längre tid att lära ut det. Efter avslutad flygvapen utbildningsprogram rekryten kommer att testas. De som inte får en passerande klass kan krävas för att testa igen eller ens upprepa utbildningen. Den rekrytera måste vara på toppen av sin kompetens att få avsluta utbildningen och tilldelas tjäna på en permanent stationering med flygvapnet.

Medan i flygvapnet utbildningsprogrammet är rekryter behandlas på ungefär samma sätt som när man är i boot camp. De kommer att väckas på morgonen för fysisk träning och kommer att fungera i pluton ordning, eller flyg, när du fyller grundläggande uppgifter såsom städning en kasern. Den fysiska träningen är mindre hårda tag i en flygvapen utbildningsprogram som huvudfokus ligger på klassrummet prestanda.

Efter avslutad flygvapen utbildningsprogram kommer rekryt erhåller order för sin plikt station och kommer att leverera ut för att börja en karriär inom det område som han har valt. För många kommer denna utbildning hjälpa dem att säkra sysselsättningen i den civila arbetsmarknaden när de har avslutat sin snålhet med flygvapnet. För andra kan utbildningen kvalificerar dem för ett livslångt flygvapen karriär, och kanske till och med att undervisa en dag i en flygvapen utbildningsprogram.