Hur hitta Säkerhetskopiering Program i Windows Vista

November 4

Att säkerhetskopiera filer på datorn, kan du helt enkelt kopiera filerna från hårddisken till flyttbara media. Det är dock mycket enklare att köra en backup-program. Windows Vista har två platser för sina säkerhetskopiering: Säkerhetskopiering Status och konfigurationsfönstret och Säkerhetskopiering och återställning.

Säkerhetskopiering och återställning: Öppna Kontrollpanelen: s Säkerhetskopiering och återställning ikon för att visa Säkerhetskopiering och återställning fönstret. Fönstret innehåller information om de senaste säkerhetskopior och ger dig möjlighet att säkerhetskopiera din dator eller återställa filer.

Hur hitta Säkerhetskopiering Program i Windows Vista

Status för säkerhetskopiering och konfiguration: För att öppna Status för säkerhetskopiering och konfiguration fönster, från Start-knappen menyn, välj Alla program → Tillbehör → Systemverktyg → Säkerhetskopiering status och konfiguration.

Hur hitta Säkerhetskopiering Program i Windows Vista

  • Två eller tre stora knappar finns på vänster sida av Status för säkerhetskopiering och konfiguration fönstret. Den översta knappen, märkt Backup, orsakar backup alternativ visas i fönstret. Den andra knappen är Restore, som handlar om att återställa filer till datorn från en säkerhetskopia.
  • Du kan snabbt hoppa från Säkerhetskopiering och återställning till Status för säkerhetskopiering och konfiguration fönstret genom att klicka på länken Ändra inställningar under Säkerhetskopiera filer.
  • Windows Vista har också, i meddelandefältet, en itsy-bitsy ikonen som visas när en säkerhetskopia är försenad.