Hur väljer jag det bästa trådlösa Pager?

November 15

För att välja den bästa trådlösa personsökare, måste du förstå de funktioner som finns på enheter personsökning och dina egna behov. Du kanske tycker att vissa funktioner högre prioritet för dig än andra. Till exempel behöver en restaurang en enkel, kort räckvidd sökare som har en ton eller ljus varning. En familj som vill använda en personsökare för enkel textkommunikation behöver en mer komplex modell med tvåvägsfunktioner. Bekanta dig med de typer av trådlösa personsökare tillgängliga och sedan jämföra dem till dina behov, kan du göra det bästa valet.

Det finns i princip fyra typer av trådlösa personsökare: signal, numerisk, alfanumerisk och tvåvägs. En signal trådlös personsökare är den enklaste, och erbjuder bara en ton, vibrera, eller ljus varning. En numerisk eller alfanumerisk trådlösa personsökare har en liten skärm på vilka nummer callback eller meddelanden visas. Två sätt personsökare är vanligtvis alfanumerisk, har en liten skärm för att visa meddelanden, och även ha någon typ av tangentbordet för att skriva meddelanden.

Signalsökare är vanligt förekommande i restauranger, sjukhus och kyrkor. Dessa personsökare är ofta en del av en uppsättning, som sträcker sig från mindre än tio sökare till över hundra enskilda telefoner, beroende på behovet. Intervallet för en signal trådlös personsökare är kort, typiskt några hundra till några tusen fot.

Snabb omladdning och en mängd olika kombinationer anpassnings varningssystem är användbara funktioner i en signal trådlös personsökare. Det är också bra att hitta en personsökare som har en varningssignal för att indikera när en handenhet har gått ur sortimentet. Detta hjälper kunderna kommer ihåg att returnera personsökaren innan de lämnar lokalen. Vissa personsökare företag erbjuder även märkning så att ditt företag eller verksamhet information om varje handenhet.

Numeriska och alfanumeriska personsökare används ofta av proffs som ska kontaktas snabbt över ett område av flera miles. Personsökaren har ett unikt nummer, som kan anropas från en telefon, mobiltelefon, eller genom vissa webbplatser på Internet. Siffersökare kan bara acceptera ett återuppringningsnummer från den som ringer. Alfanumeriska personsökare kan ta emot textmeddelanden och ibland e-post. Vanligtvis finns det ett abonnemang och avgift krävs för denna tjänst.

De bästa numeriska och alfanumeriska personsökare kan lagra över 15 meddelanden, har en lättläst display, 90-dagars eller längre batteritid, och optioner flera varnings. Du bör också leta efter en alfanumerisk personsökare med en out-of-range indikator, så att du vet om du går ut ur serviceintervall för din personsökare. En väckarklocka är en annan vanlig och användbar funktion som finns på dessa typer av personsökare.

Två sätt personsökare har kapacitet att ta emot och skicka meddelanden. De arbetar ungefär som de short message service (SMS) textmeddelanden allmänt tillgängliga på mobiltelefoner. Vissa erbjuder även en röstbrevlåda och kan skicka välja förprogrammerad röstmeddelanden. Två sätt personsökare har en räckvidd på många miles men vanligtvis kräver en prenumerationstjänst med en avgift som är vanligen jämförbar med månadsavgiften för en mobiltelefon. Dessa är populära bland familjer och företag som behöver kommunicera regelbundet under hela dagen.

Många tvåvägssökare har ett QWERTY-tangentbord. Denna funktion gör textning enkel och snabb. Du bör också leta efter en stor lagringskapacitet för att hålla både dina meddelanden och virtuell adressbok. Ett uppladdningsbart handenhet är det mest kostnadseffektiva, men kontrollera produkten för att ta reda på hur många dagar en typisk avgift kommer att pågå.

  • Joursjukhuspersonalen förväntas bära sina trådlösa personsökare med dem hela tiden.
  • Vissa trådlösa personsökare har textning kapacitet.