Vad är några överväganden för Remodeling mitt badrum?

February 4

Vissa husägare befinner sig missnöjda med badrummet i sitt hem, och väljer att inleda en remodeling projektet. Remodeling ett badrum kan vara en enkel eller komplicerad uppgift, beroende på vilken typ av ombyggnadsarbete. Resultatet av ombyggnadsarbete kan liva ett hus och helt förändra känslan i badrummet. Det finns vissa överväganden som bör beaktas när husägare beslutar att genomföra ett projekt för att renovera ett badrum, vilket kommer att göra processen enklare och slutresultatet roligare.

Att renovera ett badrum, första start genom att bestämma vad som behöver ändras. Inventarier i badrummet kan känna daterad, eller badrummet kan vara för liten. I vissa fall kan det vara nödvändigt att renovera ett badrum så att ljus och luft kan bli antagen till badrummet för bättre ventilation. I andra fall kan det badrummet golvet röta eller delar av badrummet kan allvarligt skadas av mögel, mögel och fuktskador.

Människor som är erfarna vid byggprojekt kanske kan renovera ett badrum själva, speciellt om förändringarna är relativt små uppstickare som ersätter skåp ytskikt. Men mer komplexa projekt kräver hjälp av en entreprenör, som kan omforma ett badrum och samtidigt säkerställa att den håller sig till lokala byggnormer. Shoppa för en entreprenör innan han gick över en du känner dig bekväm med.

I fallet med ett badrum som är för liten, kan det vara nödvändigt att slå ner angränsande väggar för att expandera badrummet. Vissa master badrum inkluderar även ett omklädningsrum, vilket är något att tänka på när strukturella förändringar har redan gjorts för att renovera ett badrum. Ett omklädningsrum kan innefatta lagring för kläder, så någon att kliva ut ur duschen eller badkaret till en närliggande område att klä.

Många husägare väljer att renovera ett badrum eftersom det känns daterad, eller inte längre uppfyller deras behov. Medan minimalistiska badrum är frestande, är det viktigt att beakta behovet av badrummet lagring. Skåp bör inte helt elimineras, även om de skulle kunna vara bättre dolt, eller flyttas så att de inte är så påträngande. Chunky fåfänglighet skulle kunna ersättas med piedestal sänkor att öppna upp golvyta, men kom ihåg att göra förråd på andra håll. Medan ett badrum kan vara vacker, bör det också vara praktisk. Försök att ta lagring och ventilation i beaktande när du renovera.

Ofta inventarier i ett badrum växer mindre tilltalande med tiden. Om du byter ut fixturer såsom baljor och sänkor, försök att hålla dem klassiska och enkla. Kontrollera att fixturer samordna bra tillsammans, och binda in med skåp och golv. Ett växande intresse för att göra badrummen bekvämt och roligt har resulterat i ett brett spektrum av fixtur och golv alternativ som kan användas i ett badrum ombyggnadsarbete.

Badrum golv är mycket viktigt. Många husägare vilja installera under golvvärme, vilket rekommenderas med en sten eller betonggolv. Golvet skall också vara lätta att rengöra och dränering kan ingå samt att förhindra stående vatten från att skada golvet eller fixturer. Mattor, trä och andra porösa material bör undvikas eftersom vatten ansamling kan orsaka skador på golv och strukturen i huset.

Ett badrum och ett helt hus kan bli mycket bättre när du renovera ett badrum. Ha detta i åtanke när du upprätta planer och design för ditt nya badrum, och kom ihåg att inte låta formen helt åsidosätta funktion. Håll ditt badrum klassiker, enkel och vacker så att det kommer att åldras väl med hem.

  • Vissa människor väljer att renovera ett badrum eftersom de önskar en annan stil.
  • Det kan vara nödvändigt att ta bort några väggar för att göra mer plats i ett badrum.
  • Remodeling ett badrum kan innebära att byta ut gamla matcher, liksom toaletten, till förmån för en nyare modell.
  • Badrummen bör innehålla gott om förvaring för toalettpapper.
  • När remodeling ett badrum, kan välja moderna handfat och kran design snabbt uppdatera alla badrum.
  • Ett sätt att uppdatera ett badrum är att ersätta kranar.