Vad är Snow Handskar?

April 4

Snö handskar är gjorda i olika stilar och material för att tillgodose alla typer av utomhusaktivitet relaterad till snö. Bära rätt handskar för snö relaterad verksamhet är viktigt, eftersom de skyddar dina händer från elementen och själva verksamheten. Olika typer av handskar inkluderar de till vardags snö spela, snowboard, skidor, och arbetar i snön.

Barn snö handskar är särskilt utformade för att spela i snön. De är oftast vante stil, som barnen har svårt att rada upp sina fingrar i de enskilda ärmarna. De flesta av dem knappen vid handleden för att förhindra snö från att hamna i handskarna. Småbarn handskar zip ofta vid sidorna, vilket gör det lättare för föräldrar att sätta dem på.

Snowboard handskar är konstruerade för att hålla händerna toasty och skydda dem från knivskarpa kanten på snowboard. När du köper snowboard handskar, leta efter dem med ett innerfoder av fleece. Dessa kommer att hålla dina händer extra varm utan att behålla fukten. Dessa typer av snö handskar bör sträcka förbi handleden och har en Velcro stängning för extra skydd. Se till att leta efter handskar med en temperatur rating som uppfyller eller överträffar temperaturen på din snowboard miljö.

Skidhandskar används för att skydda händerna från skidorna, liksom snön. Skidhandskar är mer strömlinjeformad än de flesta andra handskar, för att hjälpa dig att behålla ett fast grepp om stången. Leta efter skidhandskar som är vindtålig och vattentät. Många människor få höga nivåer av hastighet vid skidåkning, vilket resulterar i vinden tränger genom snön handskar. Om skidåkning i extrem kyla, fundera på att köpa skidor vantar, som att hålla fingrarna ihop resultaten i mer värme.

Människor som arbetar i snön kräver en annan typ av handskar helt och hållet. Kvalitets snö handskar för arbets är oftast utformade med svinläder palmer, knogar och fingertoppar. Människor som arbetar i snön bringar långa timmar i elementen, vilket innebär att de behöver extra isolering för att förhindra förfrysning. Vinterarbetshandskar har oftast en Accu-Dri eller Gore-Tex foder för extra värme utan att behålla vatten. Vissa vinterarbetshandskar är batteridrivna och ger upp till sex timmars värme i extrema förhållanden.

Kemiskt drivna uppvärmningen inlägg kan placeras i alla handskar för att lägga till extra värme i frost. Bara knäcka insatserna för att starta den kemiska reaktionen och placera dem i dina handskar för många timmars värme. Oavsett om du bär rätt snö handskar för dina utomhusaktiviteter kan bryta din dag. Bära fel handskar kan orsaka skador från verksamheten, eller förfrysning från kylan.

  • Snö handskar är gjorda för att rymma alla typer av vinteraktivitet.
  • Snö handskar skyddar händerna från elementen i hårda vinterklimat.
  • Människor som arbetar i snön, kräver handskar gjorda av svinläder.