Vilka är de olika typerna av Cheerleading Fundraiser Idéer?

January 11

Det finns många möjliga cheerleading fundraiser idéer, från att sälja varor till värd speciella evenemang. Genom att välja rätt produkter, plats och tid, kan en cheer laget optimera sin försäljning. I många fall kan ett lag bäst maximera sitt resultat genom att erbjuda flera produkter eller tjänster för att vädja till ett brett spektrum av smaker och plånböcker. Det kan också vara fördelaktigt att sälja flera saker på en gång, till exempel laddning inträde för en fundraising händelse och sedan sälja ytterligare produkter på plats.

Några av de mest effektiva cheerleading fundraiser idéer involverar försäljning av varor som är nära kopplade till sport eller heja. Objekt som personifieras med ett lagnamn, såsom koppar, gummi armband, och stift, ofta säljer bra. Pompoms, skum nyheter och annan liknande cheer redskap kan också sälja bra på idrottsevenemang. Det finns även heja nyhet produkter såsom små rör av godis med pompoms som sitter på toppen.

Säljer livsmedel är en av de mest populära cheerleading fundraiser idéer. Denna typ av produkt kan röra särskilt snabbt om laget kan sälja till ett idrottsevenemang. Några alternativ inkluderar munkar, popcorn och godis. Andra typer av mat kan säljas förbeställa, såsom färdiga cookie degen.

Presentkort kan vara en lätt fundraising idé, speciellt om laget kan sälja framför en butik på en hektisk dag. Denna typ av försäljning tenderar att vara mest framgångsrika när korten är för butiker att människor tenderar att gå till för sina dagliga behov, såsom livsmedelsbutik, drog, och allmänna företag ändamål. Då kommer sannolikt att få kunder som kommer att köpa korten för andra och för sig själva i syfte att gynna laget med sina regelbundna inköpskostnader laget.

Ytterligare en av de mest effektiva hejar fundraiser idéer är att sätta på en händelse. Det finns flera typer av sammankomster som kan locka en stor publik, från att erbjuda tjänster såsom biltvätt, till sportrelaterade händelser såsom en bowling eller turnering minigolf. Andra potentiellt populära evenemang inkluderar bingo, kasino, eller danskvällar.

För att maximera vinsten för cheerleading insamlingar, är det ofta bra att kombinera olika försäljning. Till exempel vid en händelse som en karaoke kväll, laget kunde också ha en tyst auktion, sälja mat, eller erbjuda produkter såsom presentkort. Ett lag kan också publicera en sammankomst genom att sälja lotter, för vilka vinnaren skulle tillkännages natten av händelsen.

  • Vissa cheerleading insamlingar involverar försäljning av varor som är nära kopplade till sport eller heja.
  • En gåva korg för en cheerleading fundraiser.
  • Baka försäljningen kan vara värd cheerleading grupper.
  • Ett lotteri är en insamlings alternativ för cheerleading organisationer.
  • Värd en karaoke night är en fundraiser idé.