Så spelar man Fantasy Football

September 5

Fantasy fotboll kan du testa dina färdigheter som en fantasi ägare. När du går med i en liga, du spana efter och utkast spelare, tävla mot andra fantasy ägare, och använda alla dina färdigheter för att vinna mästerskapet. Att lära sig att spela fantasy fotboll är enkelt; erövra dina konkurrenter och bli en mästare är en annan historia.

Så spelar man Fantasy Football

Fantasy Football 101: Här är vad som händer i en fantasi fotbollssäsong.

 1. Du går med i en liga.

  Du kan gå med i en offentlig ligan, där vem som helst kan registrera sig för en plats, eller en privat ligan, där du behöver en inbjudan att spela. Vissa människor, typiskt nybörjare, spela bara för skojs skull och lite lek för pengarna (i vissa fall allvarliga mynt). Var noga med att förstå vilken typ av ligan du går, tillsammans med dess regler. League val är en viktig faktor, så att inte ta det lätt.
 2. Du förbereder din liga utkast genom scouting spelare.

  Innan du väljer din fantasi laget, måste du forskning alla tillgängliga spelare så att du kan i förväg rangordna dem efter dina egna önskemål. Förstå din ligans poängsystem och roster setup är avgörande för att skapa en skottsäker utkast till strategi.
 3. Du bygger din fantasi fotbollslag via utkastet.

  Utkastet är det mest roligt och spännande dag av fantasy säsongen. Under utkastet väljer varje fantasy ägare på NFL-spelare i taget tills tjänstgöringslistor är klar. Fantasi fotboll utkast kan ske på nätet, men vissa ligor - typiskt vänner eller arbetskamrater - kommer att genomföra förslaget personligen. Kom ihåg att utarbeta alla de rätta positionerna, så att du kan ha ett fullt lag roster.
 4. Ditt lag tävlar mot ett annat lag varje vecka.

  Under NFL säsongen, de riktiga lag möter varandra och det gör fantasy lag i din liga. Spelarnas realtid statistik omvandlas till fantasy poäng genom din liga leverantör, och fantasin lag som gör flest poäng vinner spelet för veckan. Målet är att vinna så många matcher som möjligt för att göra slutspelet.
 5. Du gör åtgärder för att förbättra ditt team.

  Som en fantasy ägare, du är i total kontroll. Du kan släppa spelare du tror är inte tillräckligt bra och ersätta dem med fria agenter. Om en av dina förrätter blir skadad, kan du bänk honom och starta en hälsosam spelare istället. Du kan även göra en handelserbjudande till en annan ägare.
 6. Ditt lag (förhoppningsvis) gör slutspelet och vinner din liga.

  Endast de starka överlever, och i slutet av fantasisäsongen, de bästa lagen torget utanför i en Cup att bestämma mästaren ligan. Den sista laget stående kan vinna en trofé, en prissumma, eller bara ära; men gör inga misstag, kommer det att finnas bara en vinnare.