Vad är Fit for Life Diet?

March 28

I form för livet kost kommer från en bok som heter Fit for Life, som skrevs av ett par vid namn Harvey och Marilyn Diamond. Kosten är en plan för viktminskning och allmän god hälsa som bygger på att undvika kombinationer av vissa typer av livsmedel. Tillverkarna hävdar en person kan gå ner i vikt utan att minska antalet kalorier som han eller hon äter eller tränar, så länge han eller hon inte kombinera vissa livsmedel.

Författarna hävdar att människor har svårt att gå ner i vikt eftersom de kombinerar döda livsmedel med levande sådana. Döda livsmedel, vilket skaparna säger är kött och stärkelse, arbeta för att täppa en persona € s kropp. Levande livsmedel, som är frukt och grönsaker som äts råa, sägs rena kroppen. Författarna diskuterar även enzymer i en version av boken, kallar vissa livsmedel enzym bristfällig. De uppger också att enzymer som kan spjälka proteiner störa dem som smälta kolhydrater och vice versa.

För att följa Fit for Life kost, skulle en person behöva konsumera bara frukt och juice tills lunch eller middag, varje dag. Kosten rekommenderar också äta frukt av sig själv, oavsett vilken tid på dagen en person väljer att äta det. Frukt, kost skaparna hävdar, arbetar för att rena kroppen, men inte om det kombineras med andra typer av livsmedel.

Vid lunch och middagstid, kan en person njuta av två typer av livsmedel: antingen grönsaker och kolhydrater eller grönsaker och proteiner. Enligt Dieta € s skapare, bör dieters kombinera aldrig proteinrika livsmedel med kolhydrater.

Dieter är också tänkt att undvika mejeriprodukter hela tiden. Även vatten gör listan över saker att undvika, åtminstone en del av tiden, eftersom dieters inte ska dricka det med sina måltider.

Vissa människor säger theyâ € ve gått ner i vikt på Fit for Life kost, även om vissa på hälsoområdet avfärda det som osannolikt att arbeta. Hälsoexperter do säga att dieta € s införande av massor av frukt och grönsaker är en bra sak. Att utesluta mejeriprodukter, men som innehåller en hel del kalcium, kan göra det svårt för vissa dieters att få nog av detta mineral.

  • Fit for Life dieters är inte tänkt att dricka vatten med sina måltider.
  • Råa frukter och grönsaker sägs rena kroppen.
  • Kolhydrater kan ätas på Fit for Life kost, men bör inte kombineras med protein.
  • I form för livet kost bör mejeri alltid undvikas.