Test Mobile webbplatser med Chrome Web Browser

August 14

För att testa din iPhone eller iPad webbplats i webbläsaren Chrome, kan du starta de utvecklingsverktyg genom att klicka på ikonen Wrench i det övre högra hörnet i webbläsarfönstret och välja Verktyg → Utvecklingsverktyg eller genom att välja nyckelkommandot Ctrl + Skift + I i Windows eller Kommando + Alt + I på Mac.

Test Mobile webbplatser med Chrome Web Browser

Utvecklingsverktyg fönstret i Chrome har många verktyg som hjälper dig att hitta detaljerad information om varje sida du öppnar i webbläsaren. Använda Elements panelen, visas, kan du visa käll HTML eller CSS stilar, surfa på Document Object Model, och manipulera en av dem i realtid. Efter fönstret är öppet, kan du lämna den ansluten till huvud webbläsaren eller låt den flyta självständigt.

Test Mobile webbplatser med Chrome Web Browser

Panelen Resources visar resurser som har lästs, såsom HTML, CSS, JavaScript, bilder, typsnitt, HTML5 Databaser och andra element som rör en webbsida. Den interaktiva panelen gör det möjligt för dig att göra ändringar i koden och se deras inverkan (utan att ändra den levande webbsidan eftersom verktygen är bara tillfälligt ändra koden som är cachad i webbläsaren.)

Utvecklingsverktyg inkludera flera flikar, bland nätverkspanelen, vilket visar komponenterna en sida begär från webbservrar, längd förfrågningar, och bandbredden som behövs. Den Skript panelen visar en lista över manus som begärts av sidan och kommer med en fullfjädrad script debugger.