Vilka är några hemma jobb?

July 28

För många människor, kan kostnaderna i samband med en daglig pendla till en avlägsen arbetsplats vara skrämmande. Om barn är inblandade, sedan finns det tillsatta kostnader för professionell barnomsorg medan föräldern är på jobbet. Kostnaden för att upprätthålla god affärsdress kan också vara en utmaning för dem som just har börjat i deras karriär fält. En lösning växer i popularitet är distansarbete, eller arbete hemma jobb.

Några vistelse hemma jobb är förlängningar av hushållsarbete redan utförda, såsom tvätt, barnomsorg och matlagning. Bo hemma föräldrar med lämpliga färdigheter kan driva sina egna daghem för arbetande föräldrar, till exempel. De kan behöva skaffa ordentliga verksamhetstillstånd och / eller professionell certifiering, men barnomsorg är ofta mycket efterfrågade och är en idealisk hem affärssystem för erfarna föräldrar.

Annat arbete hemma jobb kan vara mer kreativ i naturen, såsom skapandet av special hantverk eller livsmedel. Vissa människor som föredrar att arbeta ute hos sina hem kommer att tillbringa sin tid att skapa säljbara hantverk eller föda under veckan och antingen sälja dem direkt på helger eller förpassa dem till etablerade köpmän för försäljning i detaljhandeln. Vissa investeringar i specialutrustning eller förnödenheter kan behövas, men många människor upptäcker att de kan lätt marknadsföra sina hemgjorda produkter genom online-auktion webbplatser som eBay.

Många av hemma jobb som finns idag, men i allmänhet är mer teknisk karaktär. Vissa arbetstagare kan ha möjlighet att ställa in satellitkontor i sina hem och utföra sina ordinarie arbetsuppgifter med distansarbete. Datainmatning jobb som kräver betydande keyboarding men lite interaktion med medarbetare eller kunder kan ofta utföras i hemmiljö. Den telecommuter kan ta emot sina uppdrag via e-post, bearbeta filerna och ladda upp det färdiga arbetet tillbaka till företaget via en säker Internet-anslutning. Inte alla jobb är lämpliga för denna typ av distansarbete, men förvånansvärt många rutinkontorsjobb kan modifieras för att åtminstone bli deltid hemma jobb.

Vissa människor har fått anställning som kundtjänst eller andra telekommunikationsarbetare, som tillåter dem att välja sina egna timmar tillgänglighet genom att logga in och ut ur sina hem telefonsystem eller en Internet-anslutning. Många företag är angelägna om att anställa eller lägga ut med hem-baserade telekomföretag som är flytande i sitt modersmål och kan tränas att hantera rutin kommunikation såsom reservationer, teknisk support och kundservice. Dessa jobb kan annonseras i tidningar och online webbplatser tillägnad stanna hemma föräldrar och andra som behöver att jobba eller jobba hemma.

Hemma online jobb har också blivit mer populär som Internet fortsätter att expandera. Vissa människor hitta arbete som innehållsleverantörer eller redaktörer för forsknings webbplatser som vår egen Yahoo.com. Frilansande skribenter och redaktörer kan bjuda på dessa online hemma jobb, vilket kan ge extrainkomst om deras arbete är förknippat med annonsering på nätet som Google AdSense-program. Konkurrensen om dessa online hemma jobb kan vara betydande, men många webbplatsägare är villiga att betala bra löner för kvalitetsinnehåll från erfarna skribenter och experter inom området.

Annat på nätet hemma jobb kan omfatta bearbetning medicinska transkriptioner, arbetar som mystery shopper eller delta i online-undersökningar och forskningsprojekt.

Distansarbete är inte alltid en idealisk lösning för dem som föredrar att stanna kvar i slingan i en vanlig kontorsmiljö, men för dem som behöver stanna hemma av personliga skäl eller föredrar att arbeta med minimal tillsyn, kan många hemma jobb visa sig vara lika tillfredsställande som att göra den långa dagliga pendlar till ett kontor eller fabrik. Att ha möjlighet att 1/32 pendla till hemdatorn eller frihet att arbeta i din pyjamas kan också vara tilltalande på sitt eget sätt.

  • Korrekturläsare kan arbeta hemifrån.
  • Vissa hem jobb kan behöva ett headset för att utföra nödvändiga uppgifter.
  • Hemma jobb tillåta föräldrar att stanna hemma med barnen samtidigt tjäna en inkomst.
  • En författare kan arbeta online hemifrån.
  • IT-proffs kan köra en teknisk support företag från sitt hem.
  • Vissa människor arbetar hemifrån och också resa för att möta företagskunder.