Vad är Shrink Wrap?

September 7

Krympplast är en typ av plast som krymper vid upphettning. När det krymper, det tar formen av objektet det omgivande. Krympfilm används för att paketera eller skydda objekt som varierar i storlek från en tvål för båtar. Små krympförpackning jobb kräver användning av en värmepistol för att smälta plasten. Större arbeten, såsom krympa inslag en båt, kräver en krympsförpackningsmaskin.

Efter att tvål, många människor krympa linda den att behålla doften, och förhindra skador på tvålen. För att kunna göra detta måste du krympa wrap väskor och en värmepistol. Placera tvål i påsen, vilket innebär att ungefär en halv tum av krympplast runt tvål och trimma bort överskottet. Tape de öppna kanterna av omslaget. Använd värmepistol för att smälta krympplast tills den tar formen av tvålen.

Många människor krympplast korgar fyllda med godsaker för användning som gåvor. Detta förhindrar att föremål faller ut, och lägger till en färdigköpta touch till hemgjorda gåva. Hitta en krympplast väska som passar korgen, med plats över. Placera korg av godsaker i påsen och dra den tätt uppåt, säkra den med en slips. Med en värmepistol för att smälta krympplast till formen på karamell fyllda korg.

Pallar är ofta krymta att hindra objektet faller av under transporten. Krympförpackning pallar innebär användning av en industriell krympplast maskin. Stapla lådorna på en pall, nära varandra, så de är snyggt och överskådligt. Med hjälp av en rulle av krympplast, börja på botten av pallen och linda hela enheten fem gånger. Med en pallyftare, sätt in i krympplast maskinen för att smälta plasten.

Många människor krympa linda sina båtar för att skydda dem från vintervädret. För att göra detta måste du först pad skarpa hörn båten med skum, för att förhindra att punktera wrap. Krymp linda båten, medan på trailern och se till att överlappa wrap så den följer själv. Med en värmepistol för att smälta krympplast till formen på båten. Reparera eventuella hål med krympplast reparationssats.

Varje objekt som du säljer eller lagring kan krymta, Det kan du använda etiketter och prislappar utan att skada själva objektet. Krympplast förhindrar också fukt och smuts från att skada de lagrade objekt, samtidigt som den är billig och användarvänlig.

  • Pallar är ofta krympförpackade att förhindra föremål från att falla ut under transporten.