Vad som är unikt Crater of Diamonds State Park?

September 13

Har du någonsin hört talas om en diamantgruva som är öppen för allmänheten? Kanske, men itâ € s tveksamt att du känner till många som gör att du kan hålla vad du hittar. Thata € s vad som är unikt Crater of Diamonds State Park i Arkansas. Inte bara kan du jaga för diamanter, men du kan också hålla dem!

Crater of Diamonds State Park är unik, är den enda parken i sitt slag, inte bara i USA utan också i världen. Det ligger i Murfreesboro, Arkansas och folk kommer från när och fjärran för att besöka och prova lyckan. Det har funnits tusentals diamanter hittades, inklusive rekord diamanter upptäcktes sedan parken öppnade.

Besöker en sådan destination gör för en mycket intressant resa. Arkansas är en vacker stat som erbjuder många underbara parker, men inte mycket kunde vara så spännande som gruv diamanter. Många familjer besöker varje år i hopp om att gå iväg med den stora.

Medan de flesta människor är inte sannolikt att bli rika gruvdrift för diamanter, har det funnits en del ganska anmärkningsvärda pärlor upptäcktes vid kratern av diamanter State Park. Vissa är diamanter av rekord på grund av sin storlek, medan med andra, är det kvalitet som gör dem så speciella. Den största fyndet var drygt 40 karat, och högsta kvalitet diamant är på permanent skärm på park.

Den "Strawn-Wagner Diamond" upptäcktes 1990. Den amerikanska Gem Society har fastställt att det är den mest sällsynta, mest perfekta diamant certifierad av AGS och med 2006. Snittet är drygt en karat och det har monterats i en miljö tillverkade av ren platina och guld. Det sägs att diamanter denna perfekt i färg, snitt och felfrihet är ett i en miljard.

Det kostar bara några dollar per person och dag för att besöka Crater of Diamonds State Park. Du kan hyra eller köpa gruv verktyg när du anländer om du donâ € t vill ta med din egen. Du kan också få dina fynd undersökts av utbildad personal. Theyâ € ll låta dig veta om det verkligen du har hittat en diamant, även om de inte kan bedöma värdet. En annan tjänst som erbjuds av parken är att ge dig information om att ha stora stenar skär.

Många människor besöker Crater of Diamonds State Park och aldrig hitta en sak. Men många lämnar med åtminstone en liten pärla som en souvenir, även om de donâ € t avslöja en sällsynt, felfri diamant. Dessa grova pärlor görs ofta i hängen. Även om de donâ € t har stort värde, de gör trevliga souvenirer från gruväventyr.

  • Flera kända diamanter har upptäckts vid kratern av diamanter State Park.
  • Crater of Diamonds State Park ligger i Murfreesoboro, Arkansas och är den enda diamantgruva öppen för allmänheten i världen.