Vad är några Viktiga köks redskap?

May 3

Om du har sett några av de föreställningar om Food Network eller andra matlagningsstationer, har du förmodligen märkt de välfyllda, fullt levererade kök de kockar arbetar i och undrade om alla dessa prylar var nödvändigt för dig. Efter forska rekommendationer från experter som Gordon Ramsay, Jamie Oliver och kanadensiska kocken Michael Smith, är följande en lista med köksutrustning som varje kock, från expert till nybörjare, bör ha i hans eller hennes kök:

Hastighet skalare: Invest i en U-formad skalare. De är mer exakt, snabbare och stanna skarpare om du skalar grönsaker eller rakning hårdostar, som parmesan.

Tång: Dessa kan hittas i plastsked avsnittet av något kök leveranser butik. De är perfekta för att vända kött eller plocka upp varm mat för servering.

Murbruk: Om du har en örtagård eller föredrar smaken av färska örter, är detta ett viktigt tillägg till din köksutrustning. Dessa ser ut som skålar, men är gjorda av tung sten. Perfekt för att skapa torra rubs.

Köksknivar: Av alla köksutrustning som du investerar i, bra knivar är verkligen på toppen av listan. Det har sagts att de enda knivar en kock verkligen behov är en åtta-tums kockkniv, en kniv och en tandad förskärare. Med knivar, du verkligen får vad du betalar för så ta din tid i att välja rätt passform. De flesta kockar rekommenderar knivar rostfritt eller titan stål och att få en stål (knivslip) för att hålla dem i perfekt skärform.

En stor pott: En stor, tjockbottnad kastrull behövs för matlagning pasta, grytor, chili eller andra stora partier. De goda inkluderar en ångbåt fack och en pasta sil i dem.

Non-stick stekpannor: De bästa som har god kvalitet non-stick beläggning, tjocka bottnar och en ugnsfast handtag för när du vill avsluta något i ugnen eller under grillen. Det är bäst att investera i olika storlekar grytor och pannor, och att se till att de har lock. Det är ett personligt val om vad storlekar att köpa men det är bra att ha en mindre kastrull, cirka sex inches i diameter, för matlagning ägg, ett medium kastrull, åtta eller tio inches, för pannkakor eller djup stekning kött, och en tunga stor kastrull, tolv inches, för stir-frys, risotto och andra större matlagnings jobb.

God kvalitet krukor: Som med dina kokkärl, behöver du bara om tre olika stora för såser, kokning eller stewing. Din stora potten kommer att ta på alla dina stora matlagnings jobb och dina små krukor hjälpa till. Leta efter tyngre krukor med tjocka bottnar, ugnssäker handtag och lock.

Rivjärn: Det är bra att ha en stor multi-purpose rivjärn (de rektangulära eller pyramidformad de med olika stora rivjärn) och några av de små handhållna rivjärn. De större är bra för fragmentering olika ostar och planteras medan de mindre är bra för rivning upp nötter, ingefära, fryst smör eller ens zesting citrusfrukter.

Blandnings skålar: Oavsett om du väljer metall, porslin eller glas och kära, se till att investera i en hel mängd olika storlekar. De är bra för blandning, marinering, sallader eller lagring ingredienser och matrester i kylskåpet.

Skärbräda: De bästa skärbrädor, och mest rekommenderas, är tjock och gjord av trä. Dessa typer pågå ofta längre, är mer hållbara och lättare på knivblad. Det är bättre att ha två: en som är exklusivt för kött och den andra för allt annat. Detta bidrar till att undvika korskontaminering.

Matberedare / Blender: Dessa magiska gör-det-all köksutrustning hugga, blandning, och mos mycket snabbare än att göra det för hand. Du behöver inte nödvändigtvis behöver för att få både separat som oftast de säljs som allt-i-ett-enheter.

Med en samling av dessa grundläggande köksutrustning, inte kan få dig din egen matlagning show, men de kommer säkert att göra dig en expert i ditt eget kök.

  • Silikonköks är värmebeständigt men ändå mjuk och flexibel.
  • En konservöppnare anses vara en viktig kök objekt.
  • En icke-stick stekpanna.
  • En kokbok och redskap.
  • Viktiga köksutrustning inkluderar en kockkniv.
  • Spatlar är användbara i ett antal recept.
  • Skålar eller automatiska blandare är viktigt att ha i ett kök.
  • En mortel är ett viktigt verktyg för dem som ofta använder färska örter i sin matlagning.
  • En skärpstål är en handhållen knivslip som är en väsentlig kökobjekt.