Installera och Load ggplot2 i R

May 9

Eftersom ggplot2 ISNA € t en del av standard fördelningen av R, måste du hämta paketet från CRAN och installera det.

Den omfattande R Archive Network (CRAN) är ett nätverk av servrar runt om i världen som innehåller källkoden, dokumentation, och add-on paket för R.

Varje lämnat paketet på CRAN har också en sida som beskriver vad paketet handlar om. Du kan visa ggplot2 sidan för mer information.

Även itâ € s ganska vanligt att helt enkelt hänvisa till det paket som ggplot, det är i själva verket den andra genomförandet av grammatiken i grafik för R; följaktligen, är paketet ggplot2. När detta skrivs, är den nuvarande versionen av paketet version 0.9.0.

Kanske något förvirrande, är den viktigaste funktionen i detta paket ggplot (). Lägg märke till att funktionen doesnâ € t har en 2 i dess namn. Så var noga med att inkludera 2 när du install.packages () eller biblioteket () paketet i din R-kod, men funktionen ggplot () i sig inte innehåller en 2.

Här är hur man installerar ett paket för första gången med install.packages () funktion och att ladda paketet i början av varje R session med biblioteksfunktionen ().

För att installera ggplot2 paketet, använd följande:

> install.packages ("ggplot2")

Och sedan att ladda den, använd följande:

> Bibliotek ("ggplot2")