Vad innebär "Dress for Success" Mean?

May 15

När intervjua för ett jobb, kommer din arbetsgivare bilda sitt första yttrande från dig baserat på hur du är klädd och din personliga utseende. Det är därför det är viktigt att du klär för framgång. Detta kan i princip definieras som att välja din garderob och justera ditt utseende för att göra ett gott intryck. Hur man klär sig för framgång är beroende av var du arbetar eller typ, eller jobb du söker.

När du ansöker om ett jobb, ring personalavdelningen på företaget i fråga för att lära hur man klär för framgång. Ta reda på vad deras klädsel är på en vanlig dag och tillämpa den på din klädstil för intervjun. Detta kommer att ge intryck av att du redan passar in med de nuvarande personalen. Du kan också lära dig denna information genom att observera de nuvarande anställda när du plockar upp ett program.

Om du inte kan lära dig någon information om företaget klädkod, oftast på grund av att det är patentskyddad information, klänning för framgång genom att hålla sig till ett par riktlinjer. Du kommer aldrig gå fel om du bär en enfärgad, konservativ kostym. Män kan samordna kostym med en långärmad vit skjorta och matchande slips. Kvinnor bör hålla sig till att bära en blus som samordnar med kostym. Undvik mönster, eftersom det distraherar från ett professionellt utseende.

Shine dina skor också. Skor som är smutsiga, scuffed, tråkig, eller sprucken skicka signaler som du inte uppmärksammar mindre detaljer. Potentiella arbetsgivare har en hög uppskattning för dem som uppmärksammar de små detaljerna. Det skickar signaler om att du kommer att ta tid att slutföra ditt jobb ordentligt.

Korrekt grooming går långt i ditt försök att klä sig för framgång. Ta dig tid att borsta tänderna, raka, styla håret och trimma dina naglar. Hur du klär är viktigt, men ingen färg kommer att se bra ut på en misskött person. Se till att du är fri från lukt, men försök inte att täcka upp det med cologne eller parfym. Många arbetsgivare tycker starka dofter stötande.

Slutligen inte har någon synlig piercing när du klär för framgång. Kvinnor kan bära en uppsättning av konservativa örhängen, såsom diamanter eller pärlor. Ansikts piercingar skickar signaler att du är flashiga och oprofessionellt, även om så inte är fallet.

  • Shined skor är ofta en del av förband för framgång.
  • En enkel sträng av pärlor kan lägga till en touch av klass till ett framgångsrikt företag outfit.
  • När dressing för framgång, ansikts piercingar skicka oprofessionellt signaler, även om så inte är fallet.
  • En jobberbjudande kan följa någon som är beredd att "klänning för framgång."
  • Kvinnor bör bära en blus som är samordnad med sin kostym eller kjol.
  • Slitage för mycket cologne eller parfym kan vara ett problem i ett kontor.