Vad är det som utmärker en vild parakiter?

November 23

En undulat är en typ av fågel som är en del av papegojan familjen. Det finns många arter som lever över hela världen, främst i tropiska och subtropiska miljöer. I naturen kan parakiter finns i stora flockar och tenderar att vara mycket social som varandra. En vild parakiter är allmänt erkänt av dess ljusa färger, storlek och beteenden.

Det finns 120 olika typer av vilda parakiter som lever över hela världen i de varma eller milda klimat i Australien, Asien, Afrika och Central- och Sydamerika. Parakiter varierar i storlek 7-18 inches (18-45 cm) i längd. En vild parakiter kan komma i en mängd olika ljusa färger som grönt, gult, rött, orange eller blått. I sin naturliga miljö, de flesta parakiter är en blandning av grönt, svart och gult. Livslängden för många av de vilda arterna är okänd, men det är tänkt att vara mindre än livslängden hos en undulat i fångenskap, vilket är cirka tio år.

Parakiter är sociala fåglar som lever i stora flockar. De interagerar med varandra och grupp vocalization är vanligt. På morgonen, medlemmar av flocken gör ofta buller att vakna andra medlemmar, att varna flocken av fara, eller för att visa att det är dags att lämna sin nuvarande plats. I skymningen, en vild parakiter samtal oftast till sina flockkamrater att meddela att området är fritt från rovdjur och det är säkert att gå i vila.

När en undulat är redo att reproducera, är en komplex uppsättning beteenden som visas. För att imponera en potentiell partner, kommer en undulat börjar ofta snabbt löper utmed längden av grenarna medan vilt vocalizing. Uppkastning av mat till en annan fågels mun är också ett tecken på viljan att para sig.

En annan aspekt av fåglarnas sociala beteende displayen grooming. En vild parakiter brudgummar ofta sig själv och parakiter inom en flock som är bundna brukar umgås putsar varandra. Förutom att vara ett tecken på tillgivenhet, är detta också ett sätt för fåglarna att ha fjädrar bort från områden som de inte kan nå själva. Parakiter gillar att vara ren och bada regelbundet av hoppande genom vått gräs eller blad.

En vild parakiter har en varierad kost. De tenderar att varje objekt som nötter, frön, insekter och blommor. Fåglarna äter vanligtvis två gånger varje dag, en gång på morgonen och en gång på kvällen.

  • I det vilda papegojor varna andra papegojor av fara eller mat genom att göra ljud.
  • I vilt, parakiter lever i flockar.