Vad är Valeriana Drops?

October 29

Valerian droppar är en typ av kosttillskott som används mest som en sömn stöd. Medan de i allmänhet anses säkra, och många människor rapporterar att de hjälper avvärja sömnlöshet, bör potentiella användare vara medvetna om några försiktighetsåtgärder innan du tar dem. Framför allt bör det noteras att valeriana produkter inte regleras av US Food and Drug Administration (FDA), och att de kan ge biverkningar i vissa användare.

Det finns många arter av valeriana, den mest använda i kommersiella valeriana produkter är Valeriana officin. Valeriana kosttillskott är typiskt tillgängliga i piller, pulver, eller droppform. I fallet av valeriana droppar, är destillerade extrakt tagna från roten av Valeriana officinalis växt den kombineras med vatten eller en annan naturlig vätska.

Om att ta valeriana droppar som en sömn stöd, de flesta användare späda ca 25 till 30 droppar av produkten i ett litet glas vatten. När intas strax innan läggdags, är denna blandning rapporteras att öka avslappning och omintetgöra sömnlöshet. Vissa användare använder också denna behandling under hela dagen för att minska ångest.

I allmänhet är valeriana droppar anses ofarlig. Som med alla växtbaserade kosttillskott, dock är de inte omfattas av de strikta regler som ställs på läkemedel av FDA. Denna brist på reglering har lett till att många medicinska experter att uppmana försiktig när du använder valeriana, av flera skäl.

Först och främst innebär knapphändig reglering producenterna av valeriana droppar kan märka sina produkter som de vill. En etikett kan helt enkelt konstatera att dropparna innehåller valeriana, men anläggningen används får inte vara Valeriana officin. Eftersom många av de andra arter av valeriana inte har utsatts för omfattande medicinsk studie, kan de ge oväntade och även skadliga biverkningar.

Även om Valeriana officin har studerats något ordentligt, kan det ge biverkningar i vissa användare. Ibland kan användare av valeriana droppar uppleva illamående, hjärtklappning och huvudvärk. Dessutom är det ännu inte helt klart om valeriana extrakt är säkra för gravida eller ammande kvinnor.

Slutligen visar studier att valeriana droppar måste oftast tas varje kväll under minst två veckor innan användarna notera en förbättring av kvaliteten på sömnen. Eftersom effekterna av långvarig valeriana användning inte ännu helt klarlagda, vissa sjukvårdspersonal uttrycker oro över ihållande intag av tillägget. Således kan de upplever sömnsvårigheter vill rådfråga en läkare innan du använder valeriana.

  • Knappa reglering innebär att producenter av valeriana droppar kan märka sina produkter som de vill.
  • Valeriana vätska görs genom blötläggning hackad valerianarot i alkohol.
  • Vissa människor använder valeriana droppar under dagen för att lindra kronisk ångest.
  • Användare av valeriana droppar kan ibland uppleva hjärtklappning.
  • Valeriana är också allmänt tillgängliga i tablett- eller kapselform.
  • Valeriana olja kan användas för att behandla sömnlöshet genom att lindra spänning och ångest.