Hur man sparar pengar på en glutenfri diet

October 1

Glutenfri kost behöver inte vara dyrt. Mycket av den extra kostnaden kommer från specialprodukter, även om billigare alternativ är oftast tillgängliga från en lokal livsmedelsbutik. Generiska märken erbjuder också ett lågkostnadsalternativ.

Ta en titt på hur många och vilka typer av specialvaror som du köper. Pasta, vissa special tillfälle behandlar, och kanske lite bröd eller bagels är viktigt att ha till hands, men de flesta människor köper fler specialvaror än de behöver.

Om du köper säregenhetpunkter, kan du hitta sätt att spara på frakt. För en, kan du be din lokala livsmedels eller naturliga livsmedel butik för att bära den produkt du vill - på det sättet butiken betalar för sjöfarten, inte du. Om du beställer på nätet, beställa från ett företag som säljer många olika märken av produkter. På så sätt betalar du en avgift frakt för flera olika märken.

Såvitt generiska varumärken går, är dessa produkter oftast så tydligt märkta som stora märken så var inte rädd för att prova dem.

Om du vill ha mer information om ett butikens generiska produkter, kallar sin gratisnummer och be att få prata med chefen för kvalitetskontroll eller avdelningen näring.

Näringsrik kost kan också hjälpa till att spara pengar eftersom de livsmedel du köper kommer att hålla dig full. Specialty snacks är i allmänhet mindre friska och kommer att göra dig hungrigare. Alltså, är det också billigare att äta i. Om du gör det garanterar att du får en helt glutenfri, hälsosam måltid och att du sparar pengar.