Vilka är fördelarna med en Halogen Flood Light?

February 25

När bestämma vilken typ av utomhusbelysning att använda, kan många människor vill forska fördelarna med en halogen översvämning ljus. Denna typ av belysning, medan liknar glödlampor, är annorlunda i ett antal olika sätt. Förstå dessa skillnader och utnyttja dem kan inte bara ha en effekt på den övergripande ljusdesign, men också möjligen även hjälpa till med kostnaderna också.

Ljuset halogen översvämning är ett bra alternativ för dem som är intresserade av att visa upp landskaps på natten eller för dem som behöver belysning skäl säkerhet. Det är en mycket mångsidig ljus som har testats under rigorösa förhållanden och verkar utföra samt någon annan liknande typ av ljus. Faktum är att i vissa sätt presterar bättre.

En av de största skillnaderna mellan en lätt halogen översvämning och en vanlig glödlampa är den typ av strålande vitt ljus för halogenljus kan producera. Detta är ofta därför det är ett populärt val för dem som vill visa upp färgerna i en naturlig typ av belysning, som de var tänkta att ses. Vidare är dessa typer av strålkastare är bra val för parkering massor eftersom de är i stånd att producera en god kvalitet, genomträngande vitt ljus.

En halogen översvämning ljus kan vara mindre underhåll än mer traditionella lampor också. Den volframtråd som kommer med ljuset kan varar betydligt längre än trådar som finns i glödlampor. Således, särskilt för parkeringsplats lampor, det finns inte så ofta på ett behov av att gå upp och byta glödlampor. Detta kan inte bara bidra till att minska kostnaderna för lökar, men även på kostnaderna för att anställa någon för att ersätta dem. Vanligtvis, om en glödlampa slocknar, är det att företagets fördel att ersätta dem alla, om de alla får liknande användning.

Ljuset halogen översvämning är också ett populärt val för säkerhetsbelysning, men kanske inte lika bra för rörelseljus. Ibland kan en halogenlampa ta ett tag att värma upp på grund av den höga temperaturen som måste genereras innan glödtråden börjar glöda. Motion lampor måste komma på nästan omedelbart för att vara effektiv. Men vissa halogenlampor som utformats speciellt för detta ändamål, så deras ljustider reduceras avsevärt. Därför är det viktigt att se till att någon rörelse ljus som är gjord från halogen översvämning ljus är utformad för att värma upp och producera ljus snabbt.